Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatba belefér, hogy társkeresőzök?
Nagyon alacsony amúgy az önbizalmam, próbáltam már régebben megölni magam, minden nőt szebbnek látok, stb. Tényleg durva a helyzet.
Van barátom már 1,5 éve, de ő nem olyan típus, hogy bókolgat. Szokott, de nem sokat.
És azt veszem észre, hogy nagyon alacsony lett újra az önbizalmam.. Tegnap felmentem társkeresőre, beszéltem 2 pasival, akiknek bejöttem, meg stb, és újra lett önbizalmam.
Szóval szerintetek ez belefér?
Jó, csak fordított esetben én tuti, hogy nagy hisztit csapnék és szakítanék. Ha már velem van, ne flörtölgessen mással, flörtöljön velem.
Csak az a helyzet, hogy alig bókol, hiába mondtam, hogy jól esne. Azt mondta, hogy azt meg kötelezőnek érezné és nem jönne szívből. Jó, megértem. De valahonnan kell visszajelzés..
Tudja, hogy fent vagyok, néha akkor lépek be, amikor ő is látja. Szoktunk röhögni a pasikon, hogy milyen képeket tesznek fel :D
Csak azt nem tudja, hogy beszélgetni is szoktam.
Abba kéne hagynom, mert én sem akarom, hogy mással flörtöljön.. Se neten, se személyesen. Csak enélkül meg teljesen magamba zuhanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!