Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jön el az igazi?

Figyelt kérdés
Aki azért szeretne amilyen vagyok!?!

#hhll
2013. jan. 31. 16:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy,és milyen nemű?
2013. jan. 31. 18:18
 12/17 A kérdező kommentje:
19 éves és lány
2013. jan. 31. 18:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Képet küldesz? :)
2013. jan. 31. 18:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor én már elfogadlak olyannak amilyen vagy:)
2013. jan. 31. 19:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy nem vagyok ronda.Normális,kedves,segítőkész vagyok.
2013. jan. 31. 19:21
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem akkor jött el, amikor már feladtam hogy valaha normális pasim lesz...és tettem magasról az egész párkeresésre, nem érdekelt....24 voltam akkor.

(azóta már házasok vagyunk, és úszunk a boldogságban:)

ne add fel!

26/N

2013. jan. 31. 19:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Most kapcsolatban vagyok.De mostanában én érzem úgy hogy nem is akarna.Mondja hogy szeret meg ölel meg pusszil.Régebben többet volt vele lese tudtam volna vakarni, de most keveset találkozunk.Régen mit meg nem tett most meg semmi.Az mondta családi gondok vannak és dolgoznia kell sokat és ezért nem tud lejönni hozzánk.Volt már két kapcsolatom,és ott nagyon át vertek.Az elsőnél nem a másodiknál igen attól félek hogy a harmadik is ezt fogja velem tenni.
2013. febr. 1. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!