Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen az "Igazi" számotokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az "Igazi" számotokra?

Figyelt kérdés

Külső, belső...

Akár képet is küldhettek priviben.

2013. jan. 27. 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
ebből neked mi a haszon?
2013. jan. 27. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Az igazi aki viszont szeret.

Ami nekem nagyon bejőn azt nem tudnám el vilelni magam melett mert én azt megnézem és egy jó emlék de hogy egy sziklára feküdjek éjjelente. :)

2013. jan. 27. 17:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Erotikus munkára gyűjt anyagot biztos. ;)

Elnézést, számomra elérhetetlenül magas a mérce. Így néz ki, férfi vagyok, ez a női ideálom:

Külső: mindegy, ne legyen kövér.

Belső: korrekt, jóindulatú legyen.

Ennyi.

2013. jan. 27. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Belsőre: magabiztos, ambiciózus, szerető, figyelmes, romantikus, de persze ezek nem elengedhetetlenek, a lényeg az, hogy legyen mindig önmaga, ne verjen át.

Külső: Hát olyan átlagos félével megelégszem, de hát persze ki ne örülne egy hasonlóhoz [link]

2013. jan. 27. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Külsőre: nálam magasabb. Minden egyébben egészen toleráns vagyok. :)

Belsőre: Legyen belém szerelmes. Értsen meg engem, figyelmes legyen és velem akarja leélni az életét. Fontos a megértés, közös érdeklődési kör. A társasági, nagyon szociális embereket kedvelem inkább, akik nem otthonülősek, hanem szeretnek nagyon sok helyre elmenni, programokra, kirándulásra.

2013. jan. 27. 17:34
 6/10 anonim ***** válasza:

finom csokikrém bevonat, belül kevéske erdei gyümölcs, egy kis pudingkrém, ja és még egy kis hab a tetején.

[link]

2013. jan. 27. 17:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

5ös, fiú vagy vagy lány?

2013. jan. 27. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Az 5-ös nő lesz, esetleg homi fiu. ;)

Kedves 6-os, és ezt így egészben fel tudod helyezni magadnak? ;)

2013. jan. 27. 19:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nő vagyok.

ötöske:D

2013. jan. 27. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Külső: ha már így konkrét példát is lehet, akkor tudok mutatni ha érdekel, de tényleg csak priviben mert magánszemély az illető. Ha az ő külsejéhez az alább leírt belső társulna, akkor nekem az lenne a főnyeremény.

Belső: jó humorú, nem egy nagy dumagép de ne is legyen túl csendes, legyenek értelmes hobbijai, legyen közös érdeklődési körünk, ne legyen papucs hanem önálló, saját véleménnyel rendelkező ember.

2013. ápr. 3. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!