Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az "Igazi" számotokra?
Külső, belső...
Akár képet is küldhettek priviben.
Az igazi aki viszont szeret.
Ami nekem nagyon bejőn azt nem tudnám el vilelni magam melett mert én azt megnézem és egy jó emlék de hogy egy sziklára feküdjek éjjelente. :)
Erotikus munkára gyűjt anyagot biztos. ;)
Elnézést, számomra elérhetetlenül magas a mérce. Így néz ki, férfi vagyok, ez a női ideálom:
Külső: mindegy, ne legyen kövér.
Belső: korrekt, jóindulatú legyen.
Ennyi.
Belsőre: magabiztos, ambiciózus, szerető, figyelmes, romantikus, de persze ezek nem elengedhetetlenek, a lényeg az, hogy legyen mindig önmaga, ne verjen át.
Külső: Hát olyan átlagos félével megelégszem, de hát persze ki ne örülne egy hasonlóhoz [link]
Külsőre: nálam magasabb. Minden egyébben egészen toleráns vagyok. :)
Belsőre: Legyen belém szerelmes. Értsen meg engem, figyelmes legyen és velem akarja leélni az életét. Fontos a megértés, közös érdeklődési kör. A társasági, nagyon szociális embereket kedvelem inkább, akik nem otthonülősek, hanem szeretnek nagyon sok helyre elmenni, programokra, kirándulásra.
finom csokikrém bevonat, belül kevéske erdei gyümölcs, egy kis pudingkrém, ja és még egy kis hab a tetején.
Köszönöm a válaszokat!
5ös, fiú vagy vagy lány?
Az 5-ös nő lesz, esetleg homi fiu. ;)
Kedves 6-os, és ezt így egészben fel tudod helyezni magadnak? ;)
Külső: ha már így konkrét példát is lehet, akkor tudok mutatni ha érdekel, de tényleg csak priviben mert magánszemély az illető. Ha az ő külsejéhez az alább leírt belső társulna, akkor nekem az lenne a főnyeremény.
Belső: jó humorú, nem egy nagy dumagép de ne is legyen túl csendes, legyenek értelmes hobbijai, legyen közös érdeklődési körünk, ne legyen papucs hanem önálló, saját véleménnyel rendelkező ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!