Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem barátai nem is olyan igazi barátok? Kitálaljak neki avagy sem?
Én szeretném tudni, mert, akit barátnak mondok, abban megbízok.
1000Ft nem nagy összeg, hiába nem szeretnek téged, nem magadra költöd... Én a helyedben elmondanám.
Én személy szerint nagyon megharagudnék rád ha kiderülne és tudnám, hogy te tudtad ezt és nem szoltál....
Eggyértelmü!!
A völegényednek rossz hiába él egy like kis illuzioban... a valoság az, h kihasználják öt és még utálnak is téged...
Ha véletlen van benend félelem, hogy melléjük áll, akkor ne félj nincs olyan hülye aki ilyenkor a kamu barétök mellé állnának....... Ez szánalmas... remélem minnél hamarabb lekoptatja öket a völegényed.
Sok sikert
Szerintem mondd el neki.
Nekem az exemmel volt hasonló helyzetem. A haverjai sértegettek és ocsmány megjegyzéseket tettek rám. Ezt elmondtam a barátomnak, illetve néhányat ő is hallott. Azóta ugyan szakítottunk, de ő nem barátkozik továbbra sem azzal a két ficsúrral. A másik oldala meg a dolognak olyan, mint az én helyzetem a barátnőkkel. Sűrűn hagyom magam kihasználni, azért, mert örülök, hogy legalább hívnak bulizni, vagy valami. Ezért eltűröm, ha néha kihasználnak, de ettől függetlenül kedvelnek engem, csak élnek a lehetőségekkel. A szülinapomra szerveztek nekem meglepetés bulit is, úgyhogy elnézem nekik ezt a lehetőségekkel való élést. Persze nem tudom, hogy a vőlegényed hogy van ezekkel a haverokkal, de szerintem beszélj vele. Milyen embertípus a vőlegényed?
szar emberek ezek. szerintem mondd el, de arra ügyelj, hogy ne csak te mondd ezt. legyen ott más is, aki tanúja volt ennek, pl párod szülei. mert ha csak te mondod, akkor azt hiheti, hogy féltékeny van rájuk és kavarsz.
barátom legjobb haverja ugyanilyen amúgy... barátom tegyen meg érte mindent, ő persze soha semmit. kihasználja, és szarik a fejére. hiába mondtam barátomnak, nem törődött vele, de az utóbbi időben kezdi észrevenni, hogy mi a szitu, és hányszor cserben hagyta már az állítólagos legjobb barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!