Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz valakit lehet kétséged affelől hogy ő-e az igazi vagy sem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 15:46
1/8 anonim válasza:
ha szeretsz valakit nem filozoálsz ilyeneken
3/8 anonim válasza:
Szerintem ahhoz, hogy ez kiderüljön idő kell. Idővel változnak az emberek, változnak a körülmények, úgyhogy én eleinte senkiről nem merném kijelenteni, hogy "ő az igazi". Csak bíznék benne és sodródnék az élettel, aztán majd idővel kiderül. :)
5/8 A kérdező kommentje:
...vannak ilyen filozófálós típusú emberek:) bár amikor valamiben biztos voltam, nem alakult jól.
2013. jan. 29. 15:58
6/8 anonim válasza:
a 3-nak igaza van, én is beleestem ebbe a hibába. Gondoltam, mert éppen akkor szerelmes voltam belé akkor még jó fejnek tűnt, persze jó fej és kedves is volt, aztán egy év elteltével meghülyült, és én már nem voltam semmiben sem biztos. Akkor elterveztem, hogy ha minden egyes nap pont akkor be van rúgva, vagy szívva amikor én felhívom, másnap meg már nem emlékszik semmire már is úgy döntöttem, hogy ez mégsem az igazi. Bár mindenkinél máshogy alakulnak a dolgok.
7/8 anonim válasza:
Ha valóban szerelmes vagy, akkor egy percet sem kell gondolkodnod, tudod, hogy csak ő kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Hasonló a helyzet "egy év eteltével meghülyült" bár nem ivás vagy ilyesmi miatt, csak már nem figyel úgy rám és rajtam tölti ki a dühét ha más miatt ideges:)) Aztán az egy év alatt megszoktam, hogy mindennel a kedvemben járnak és én vagyok a legfontosabb, most meg nem így érzem.
2013. jan. 29. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!