Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek? Csajozás téren .
Szia!
Miután ezeket megkérdezted...nyugodtan dobj fel egy spontán témát. Mindenképp kell keresni egy közös témát,mert veszve van minden. Szerintem először beszélgessetek skypeon,vagy bárhol,csak kamerán.Itt legalább már van fogalmad arról,hogy lenne -e értelme az ismerkedésnek...ha szimpatikus ajánld fel neki,hogy találkozzatok,kérdezd meg mikor lenne neki jó...
Én a jelenlegi barátommal társkeresőn ismerkedtem meg,de nagyon örülök,hogy ez így történt.pénteken rámírt,skypeon beszéltünk és utána héten szombaton találkoztunk is :)
Ne legyél visszafogott,de nyomulós se.És minden a személyes találkozásnál fog kiderülni! :)
Sok sikert!
Most tényleg ne haragudj meg a kritikáért, de az, ahogy írtad ezt a kérdést is, arra ösztönözhet egy lányt, hogy ne folytassa tovább a társalgást. Azzal ne törődj, hogy a tinik miként rövidítenek. Itt rólad alakítanak ki véleményt, és ha már az írásodból kiderül, hogy a műveltség kívánni valót hagy maga után, akkor ne számíts sok jóra. Ha ez nem tűnik fel a partnernek, akkor meg ő sem képes a helyesírásra, és az meg neked nem lesz megfelelő partner. Ha vágysz egy komoly kapcsolatra, akkor azt ne 1-el, hanem egy - el írd. vagy "kimeritetem". Ezt a helyesírás javító rögtön jelzi, hogy nem jó. Hiányzanak a mondat végi pontok, vesszők, vagy több is van a kelleténél.
Otthon ülő vagy, vagy van otthon egy "üllö" vasad? Ugye mást jelent. " fel dóbni", ez is furcsa. Vagy a mondandód fogalmazására is érdemes odafigyelni. Át kell olvasni azt amit írsz, hogy tartalmilag is értelmes legyen. Nem bántásból mondom, de ez rengeteg potenciális partnert elzár előled. Ebben segít részedre a nyelvhelyességi hibajavító. Mindenki hibázhat az írás közben. Azt azonban látni lehet, hogy tudás beli hiány, vagy csak egy kis figyelmetlenség a hiba a szövegben.
Most a csajozásról: Szerintem nem a társkeresőn csak azt kell kidumcsizni, hogy miként nézel ki, hány éves vagy és ilyen általánosságokat. Minnél előbb találkára kell hívni a partnert. Ott dől el minden. Ha egy csomó mindent elregélsz magadról az mind valamilyen elvárást támaszt a másik félben. Ezek az elvárások nem is biztos, hogy ülnek, mert mindenki szereti kiszínezni magát. Ha hosszú idő múlva találkoztok, akkor derül ki, hogy hát ez nem olyan, amilyennek mondta magát, vagy amilyennek elképzelt.
Az igazi ismerkedés az személyesem történjen. Abból lehet megismerni a másikat, és az is lehet, hogy az esetleges hibákat a másik fél talán tolerálni tudja és elsiklik felette. Lehet, hogy meg tetszetek egymásnak. Ha nem, hát megkímélted mindkettőtöket egy fél éves üresjárattól. Lehet másfelé keresgélni. Egy otthon ülő, csendes érdektelen férfi nem nagyon vonz egy nőt az ismerkedésre.
Én speciel szeretek moziba járni, és ott kukoricát rágcsálni, színházba, strandra járni, kirándulni a hegyekbe, a barátaimmal össze jönni és jókat dumcsizni.
Gondold végig, hogy ezekből te mit adnál az ismerkedésre kiszemelt személynek? Gondold végig, hogy így, ahogy leírtad magad, hány lány tülekedne érted?
Jó hosszú voltam, de mégy bőven tudnám folytatni, de már így is megsokallhatják a többiek.
Bocsi a kritikáért. Azért gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!