Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérnék? Az exem összejött egy mindenben sikeresebb emberrel, azon idegeskedek már rég hogy én nemtudtam azt megadni amire vágyott. Ezt hogy lehet kezelni, meert még a szakításon se vagyok túl. Depresszios lettem, pedig sose voltam ilyen. :S
Az én exem is összejött egy nálam EGYELŐRE sikeresebb emberrel. De nem izgat ez, mert tudom, hogyaz emberséget nem a tanulmányok (doktori cím), nem az anyagi javak (pénz) adja. Az vagy benned van, vagy nem. Nyugodj meg, nem segít, ha magadat marcangolod. Nem szabad másokhoz hasonlítgatni magad. Mindenkinek más a története.
25 éves papas
szard le:) az exem 2,5 év együttélés után hagyott itt. egy darabig szar volt azt kiruccantam s fellélegeztem. mindent megkapott mégis itt hagyott:D és? lesz másik... a csaj meg majd megbánja hogy mit tett:D higgy nekem, az én exem már megbánta:D
és ott is egy sikeresebb pasiról volt szó aki miatt elment. aztán kiderült h a pasi mégsem sikeresebb:D az élet furcsa dolgai. nézz előre csajozz és hidd el elfelejted és jót nevetsz majd rajta, mikor a csaj majd megbánja h mit is csinált valójában...
Ha ez nem számít akkor megvan a megoldás.
Eljössz velem a Maldiv szigetekre, 2 hétre, tengerpart pálmafák koktélok és ha visszatérünk addigra kitörlöm a fejedből az exedet, és csak az elmúlt 2 hétre fogsz emlékezni és a felejthetetlen szexuális éjszakáinkra,
10 millió Ft elég!
Na?
Az ajánlatom mostantól érvényes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!