Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tanácsot kérek? Csajozás téren .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot kérek? Csajozás téren .

Figyelt kérdés
26 éves férfi vagyok .Teljesen el vagyok keseredve .Vágyok 1 komoly párkacsolatra de ahogy fel veszem 1 nővel a kapcsolatot a társkeresön addig eljuttok hogy mit dolgozik,kivel él ,hány éves ,kedvenc kaja ,mi az elvárásai ,mit szeretne 1 kapcsolatban ezeket kérdéseket kimeritetem Mint tapasztalt férfiak hogy folytasátok a beszélgetést ,miröl kezdek beszélgetni utána? .Én olyan tipusú férfi vagyok aki csendes ,inkább otthon üllö de akik ismernek aranyosnak,kedvesnek ,poénosnak tartanak ...Milyen praktikákat ismertek csajozás téren ,mivel lehet fel dóbni a beszélgetést ,...?

2013. jan. 29. 16:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ne társkeresőn írogass. És én nem szívesen beszélnék olyan pasival aki ilyen sablonosan nyomatja a témákat. 2 perc alatt unalmassá válik.
2013. jan. 29. 16:37
 2/27 anonim ***** válasza:
Ja és amint látom, rossz a helyesírásod. Ez nagy hátrány.
2013. jan. 29. 16:38
 3/27 anonim ***** válasza:
Nekem mindig azt mondták az "idősebbek", hogy egy jó beszélgetéshez, két ember kell. Megszakadhatsz, ha a másik nem akarja vinni tovább a beszélgetést. Persze, minél többet kérdezni, minden kis apróságra rákérdezni, de ha mindenre 2-3 szóval válaszol, akkor kalap kabát.
2013. jan. 29. 16:39
 4/27 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírással nem csoda, hogy leráznak...
2013. jan. 29. 16:39
 5/27 anonim ***** válasza:
Nyugi én is pont ma csalódtam egy hatalmasat az internetes társkeresésben. Ki kell menni az utcára nincs mese (nekem meg felköltöznöm Budapestre...)
2013. jan. 29. 16:40
 6/27 anonim ***** válasza:

film , zene esetleg házi állat. ilyen helyeken szerintem nem is kell erőlködni ha ellaposodik nem tudsz mit tenni. neki is annyi feldobni mint neked. esetleg próbálj meg bőmondatokban írni, ha kérdezi hogy mivan vele akkor még véletlenül se írd hogy semmi :D ha nem tudsz mit írni találd ki hogy most főztél vagy valami azt uis szeretik :P főzni meg nem nehéz megtanulni

hajrá hajrá :P

2013. jan. 29. 16:41
 7/27 anonim ***** válasza:

úgy, mint ahogy a haveroddal, munkatársaddal beszélgetsz, csak néha megdicséred a külsejét

amiről sokat ír ahhoz fűzöl valami megjegyzést, vagy belekérdezel

a helyesírás az egy dolog, sok embernek van (enyhe) diszgráfiája, ettől még értelmes, egész ember

2013. jan. 29. 16:43
 8/27 A kérdező kommentje:
Pont forditva van én kérdeztem a nőtöl ő válaszolt 1 2 szot én vissza pár mondatban .De amugy semmi jót nem tudtam meg ezen a téren.Helyes irás kapcsolatban nézd meg a tinip...ák hogy röviditenek a facen és bogozd ki mi a rövidités .
2013. jan. 29. 16:43
 9/27 anonim ***** válasza:

Nálam a borzalmas helyesírás alapból kizáró tényező, amikor társkeresőzésre adtam a fejemet, az ilyen leveleknél automatikusan nyomtam a törlés gombot. Nem érdekel, de olyan pasival nem kezdek, aki még írni sem tud normálisan.

A másik meg, ha egy pasi ilyeneket kérdez, hogy mi a kedvenc kajám...ásítok, és megyek aludni.

2013. jan. 29. 16:44
 10/27 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos nem lehet így leírni.

Ez vagy jön vagy nem.

Nekem pl nagyon jó a dumám mindenre van válaszom jól kérdezek.....

De csak addig amíg kalandnak tekintem az aktuális partnert.

Volt pl akihez görcsösen ragaszkodtam és komoly kapcsolatot akartam vele vele pl nem ment a beszélgetés.

Annyira zárkózott volt hogy egy nappal előre el kellett tervezzem miről fogok beszélgetni vele.

Mással meg pl volt hogy egész du írogattunk a fészen aki csak barát barátnő (bár őt is lefektettem volna csak ügyesen leállított)

2013. jan. 29. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!