Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek? Csajozás téren .
film , zene esetleg házi állat. ilyen helyeken szerintem nem is kell erőlködni ha ellaposodik nem tudsz mit tenni. neki is annyi feldobni mint neked. esetleg próbálj meg bőmondatokban írni, ha kérdezi hogy mivan vele akkor még véletlenül se írd hogy semmi :D ha nem tudsz mit írni találd ki hogy most főztél vagy valami azt uis szeretik :P főzni meg nem nehéz megtanulni
hajrá hajrá :P
úgy, mint ahogy a haveroddal, munkatársaddal beszélgetsz, csak néha megdicséred a külsejét
amiről sokat ír ahhoz fűzöl valami megjegyzést, vagy belekérdezel
a helyesírás az egy dolog, sok embernek van (enyhe) diszgráfiája, ettől még értelmes, egész ember
Nálam a borzalmas helyesírás alapból kizáró tényező, amikor társkeresőzésre adtam a fejemet, az ilyen leveleknél automatikusan nyomtam a törlés gombot. Nem érdekel, de olyan pasival nem kezdek, aki még írni sem tud normálisan.
A másik meg, ha egy pasi ilyeneket kérdez, hogy mi a kedvenc kajám...ásítok, és megyek aludni.
Ezt sajnos nem lehet így leírni.
Ez vagy jön vagy nem.
Nekem pl nagyon jó a dumám mindenre van válaszom jól kérdezek.....
De csak addig amíg kalandnak tekintem az aktuális partnert.
Volt pl akihez görcsösen ragaszkodtam és komoly kapcsolatot akartam vele vele pl nem ment a beszélgetés.
Annyira zárkózott volt hogy egy nappal előre el kellett tervezzem miről fogok beszélgetni vele.
Mással meg pl volt hogy egész du írogattunk a fészen aki csak barát barátnő (bár őt is lefektettem volna csak ügyesen leállított)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!