Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párod nem elégítene ki kb 1 hónapig?

Figyelt kérdés

Az én párom már nagyon ki van éhezve, de műtétem volt, és nem tudom egyszerűen. Még kb 2 hét, mire képes leszek rá.

Félek, hogy megcsal a szexhiány miatt :(

2013. jan. 29. 10:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy normális férfi (és egy normális nő, mert ez nemtől független elvárás) képes kibírni a szexmentes időszakokat, ha arra a társa nem képes, vagy nem esik jól neki (mert ilyen is van, és milyen ember az, aki erőlteti, ami fájdalommal jár a másiknak?). Nem hogy 1 hónap,de ennél jóval tovább is! Emberünknek biztosan van keze, ha akkorák az igényei, megoldja máshogy. Neked is van kezed és ha kedvet érzel segíthetsz neki közben. Egy szeretetteljes kapcsolatban ezt meg lehet oldani és ki lehet bírni. Ahol a nő ennyire a szex eszköze, mint ahogy itt látom, az nem kapcsolat, csak dugáson alapszik. És ha elromlik a műnő, keresek másikat... ha tényleg így megy, ne sajnáld! Ez semmi sem volt! Egy normális kapcsolat nem így működik!
2013. jan. 29. 11:32
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha ezért megcsal a párod, akkor szépen segíteni kell neki csomagolni.

Aki pedig azt mondja neked, hogy hasi műtét után még legyél kreatív, annak kívánok legalább egyet, csak úgy, próbából... aztán lehet kreatívkodni.

A párodnak meg mondd meg: Magad uram, ha szolgád nincs, mindjárt ott a jobbkeze....használja.

2013. jan. 29. 11:44
 23/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek az útólsóval! :)
2013. jan. 29. 11:45
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Normális ember kibír egy hónapot szex nélkül (sőt, ha éppen arról van szó, többet is), ezt nyilván a párod is megérti. Ne hagyd már, hogy ilyen hülyeségekkel tömjék tele a fejed, a férfiak nem állatok, akik meghágnak minden szembejövő kancát, csak mert éppen feláll nekik.
2013. jan. 29. 11:48
 25/28 anonim ***** válasza:

" azért reméli, hogy kielégítem máshogy, mert ha nem, akkor megy másik nőhöz, stb"

ha nekem a párom ezt válaszolná,akkor én azt mondanám:menj nyugodtan,és ne is gyere vissza többet!!!

2013. jan. 29. 11:54
 26/28 anonim ***** válasza:

"Azt mondja, hogy semmi gond,"

Erre összpontosíts légyszi, ne a h*lye barátnődre. Néhány hetet simán kibír az ember szex nélkül.

2013. jan. 29. 11:57
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért születtek itt hajmeresztő válaszok is. Fekszik az ember lánya frissen műtve, libidója gondolom a nullán, mert az egész szervezete a gyógyulással van elfoglalva. Ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy mellszex meg "jó, szopni nem tudsz most, de nem baj, csak nyisd ki, majd mozgatom benne helyetted is... Tátsd a szád, jön a g*cigránát..." :S :S

Emberek vagyunk, nem szex-gépek, nem is értem, hogy tudja valaki úgy élvezni a szexet, hogy a másik nincs ráhangolva. Márpedig egy frissen műtött ember baromira nincs és szerintem nem is etikus ezzel "zaklatni".

Nekem nagyon nagy a szex igényem, az átlagnál magasabb, de ez nem az a helyzet, ahol követelőzhetnék. Pláne, hogy tudom, kb. meddig tart a nélkülözős időszak. Szép csendben megoldanám magamnak.

Ha szeret a párod és van benne egy csöppnyi tisztelet is feléd, biztos nem csal meg.

2013. jan. 29. 12:17
 28/28 winR ***** válasza:
#27-es nagyon korrekt választ adott. Szerintem ne izgasd magad ilyenekkel, főleg ne a kedves barátnőid okosságaival.
2013. jan. 29. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!