Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a párod nem elégítene ki kb 1 hónapig?
Az én párom már nagyon ki van éhezve, de műtétem volt, és nem tudom egyszerűen. Még kb 2 hét, mire képes leszek rá.
Félek, hogy megcsal a szexhiány miatt :(
Ha ezért megcsal a párod, akkor szépen segíteni kell neki csomagolni.
Aki pedig azt mondja neked, hogy hasi műtét után még legyél kreatív, annak kívánok legalább egyet, csak úgy, próbából... aztán lehet kreatívkodni.
A párodnak meg mondd meg: Magad uram, ha szolgád nincs, mindjárt ott a jobbkeze....használja.
" azért reméli, hogy kielégítem máshogy, mert ha nem, akkor megy másik nőhöz, stb"
ha nekem a párom ezt válaszolná,akkor én azt mondanám:menj nyugodtan,és ne is gyere vissza többet!!!
"Azt mondja, hogy semmi gond,"
Erre összpontosíts légyszi, ne a h*lye barátnődre. Néhány hetet simán kibír az ember szex nélkül.
Azért születtek itt hajmeresztő válaszok is. Fekszik az ember lánya frissen műtve, libidója gondolom a nullán, mert az egész szervezete a gyógyulással van elfoglalva. Ilyenkor tényleg az a megoldás, hogy mellszex meg "jó, szopni nem tudsz most, de nem baj, csak nyisd ki, majd mozgatom benne helyetted is... Tátsd a szád, jön a g*cigránát..." :S :S
Emberek vagyunk, nem szex-gépek, nem is értem, hogy tudja valaki úgy élvezni a szexet, hogy a másik nincs ráhangolva. Márpedig egy frissen műtött ember baromira nincs és szerintem nem is etikus ezzel "zaklatni".
Nekem nagyon nagy a szex igényem, az átlagnál magasabb, de ez nem az a helyzet, ahol követelőzhetnék. Pláne, hogy tudom, kb. meddig tart a nélkülözős időszak. Szép csendben megoldanám magamnak.
Ha szeret a párod és van benne egy csöppnyi tisztelet is feléd, biztos nem csal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!