Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha a párod nem elégítene ki kb 1 hónapig?

Figyelt kérdés

Az én párom már nagyon ki van éhezve, de műtétem volt, és nem tudom egyszerűen. Még kb 2 hét, mire képes leszek rá.

Félek, hogy megcsal a szexhiány miatt :(

2013. jan. 29. 10:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Nem, a hasamat műtötték okoska.
2013. jan. 29. 10:52
 12/28 A kérdező kommentje:

De mond már el azt az ezer és egy módszert légyszi, úgy érdekel!

Orál, anál, vaginális, kézzel.

Na ezek közül egyiket sem tudom, na akkor? Még hiányzik 997 módszer, hátha egyiket tudom.. :)

2013. jan. 29. 10:55
 13/28 anonim ***** válasza:
12%
Minek is mondjam el? Te egyikre sem vagy hajlandó.
2013. jan. 29. 10:56
 14/28 A kérdező kommentje:

Talán mivel fáj?????

Komolyan ennyire h*lye vagy, vagy csak megjátszod???

Fogat mosni is alig bírok, nemhogy sz*pni...

2013. jan. 29. 10:57
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Na ezek az igazi barátnõk, akik mindent be tudnak tenni a másik fejébe. A párod biztosan megértõ veled, és ha ezért megcsal, akkor hidd el, jobb is ha külön válnak utjaitok.A párod is lehet még beteg, akkor te is meg fogod csalni, neki hogyan esne?

Beszéltél errõl a pároddal vagy csak a barátnõd tette a fejedbe ezeket a gondolatokat?

2013. jan. 29. 11:00
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"nem csodálnám, ha megcsalna"

A baj a te fejedben keresendő. Neked ennyire természetes, hogy a szexhiány miatt (pláne eü. okokból) megcsal? Nem csodálnád? Én bizony elképednék és felháborodnék, de ha neked ez ennyire természetes volna, akkor csak a szex tart titeket össze másfél éve? Érdekes!

2013. jan. 29. 11:04
 17/28 anonim ***** válasza:

Olyanon gondolkodsz előre, ami a párodnak lehet nem is probléma, mert normálisan gondolkodik.

Ha meg tényleg elhagyna, akkor sokkal jobban jársz, mint együtt maradni egy önző alakkal.

Szerintem ne agyalj ezen amíg nem látsz rá jeleket. Inkább öleld meg :-)

2013. jan. 29. 11:12
 18/28 anonim ***** válasza:
Mivel műtöttek?
2013. jan. 29. 11:14
 19/28 anonim ***** válasza:
15%
Egy másik okoska jelentkezik: Ha itt irogatni tudsz, akkor biztosan jol mozog a kezed. Egy kis mellszex jutott eszedbe? Ha szopni nem tudsz, de azért az megoldhato lenne, hogy ö mozgatja a szádban? Vagy csak annyi, hogy megkéred verje ki ugy magának, hogy te nézhesd? Nem tudom, mi az akadály, de okoskodásom szerin egy kis kreativitással csökkenthetö a gond.
2013. jan. 29. 11:16
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

19-es: te nem vagy eszednél...

Én szívesen végzem a fent említett tevékenységeket, de nem akkor, ha a párom beteg, ágyhoz kötött kb.

Ha neked ez a legfontosabb az életben, szánnivaló vagy.

2013. jan. 29. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!