Mit szólnál, ha a gyereked ilyenek alapján választana szakmát?
"ilyenek alapján"- milyenek alapján?
Ha ez tetszik neki ezt csinálja. Az orvos szakma meg elég kifizetődő, hosszútávon.
Én is azt a szakmát tanultam, amit szerettem.
Ha ezt szeretné, akkor csinálja. Én semmit se fogok ráerőltetni a gyerekeimre, hogy mit tanuljanak, mert az épp nem jól fizető szakma. Megjegyzem az orvosok nem keresnek rosszul, bár nem olcsó a taníttatás, a de kinyögném és a világ legboldogabb anyukája lennék, ha a gyerekem egyszer orvos lenne.
Szerintem az ilyen emberekből lesz a legjobb ápolónő, mert ha kevés pénzt is kap érte, aki is örömmel csinálja, nem bunkoskodik a betegekkel, mert ő választotta, mert ezt érzi a hivatásának!
Hány éves?
10-15 évesen én is mondtam ilyet.
De le is mondtam erről amikor egy balesetnél mi érkeztünk először és közelről láttam frissen sérülteket,vért.
Ritka, hogy valaki azt csinálhatja, amit szeret. Szerintem klassz dolog, hogy szeretne valamit. Ha a tanulmányai alatt rájön, hogy nem tetszik, akkor két választása van:
- vagy tovább képezi magát olyan irányba ami tetszik
- vagy megszokja
Ma, ha főiskolások nagy részét megkérdeznéd, amikor beiratkozik az iskolába és amikor elvégzi azt, hogy mivel fog foglalkozni, 80% mást mondana előtte és utána.
Van aki nem is tudja mire lesz jó a papírja. (Csak igen nagy vonalakban)
Tehát, szerintem sokat nem tévedhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!