Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha a párod nem elégítene ki kb 1 hónapig?
Az én párom már nagyon ki van éhezve, de műtétem volt, és nem tudom egyszerűen. Még kb 2 hét, mire képes leszek rá.
Félek, hogy megcsal a szexhiány miatt :(
A párod lehetne megértőbb is.
6 hét még nem a világ, vannak alternatív megoldások, végső eedetben a jobb keze.
És akik 9 hónapig nem szexelhetnek a terhesség alatt például?!?!
Azt mondja, hogy semmi gond, de eddig napi 1x szexeltünk, nem csodálnám, ha megcsalna :(
Meg az egyik barátnőm is jött azzal a dumával, hogy ost biztos feláll neki minden csajra, meg hogy a pasikat ki kell elégíteni, vagy menne máshoz, stb :S
Ha szeret, nem csal meg. Főleg akkor nem, ha egészségügyi okokból alakult így a helyzet. Ne aggódj.
Hogy a kérdésedre választ adjak: ha minden különösebb ok nélkül nem lennénk együtt, rákérdeznék, hogy mi van. Ha egészségügyi dolog, meg sem szólalnék, természetes, hogy neki most a felépülése a legfontosabb.
Az a férfi aki betegségében elhagyja az asszonyát az annyit nem érdemel hogy könnyet ejtsünk érte.
Az a baj, hogy te is már agyalsz ilyeneken, és hallgatod a bolodn barátnőd vészjajgatását. A férjed szeret, és nem hiszem hogy most az a gondja hogy nem elégül ki naponta. Szerintem fontosabb neki hogy újra egészséges legyél. Ha meg úgy látod hogy igényelné a szexet, nos ott a kezed vagy a szád.. Meg lehet mindent oldani.
vannak olyanok, akik fél évig nem szexelnek, mégis kitartanak egymás mellett
és a "kiéhezés" megoldására elég sok egyéb módszer is van, nem kell mindig a konkrét közösülésben kimerülni...
Ha emiatt elhagy vagy megcsal, akkor talán jobb is, hogy megszabadulsz tőle. Normális párkapcsolatban meg tudják oldani ezeket a helyzeteket.
Műtöttek, még kézzel sem tudom kielégíteni. Nem vagyok ágyhoz kötve, de pl a fogmosás is eléggé lefáraszt.
Nem a férjem, 1,5 éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!