Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzódtatok már a korotoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtatok már a korotoknál jóval fiatalabbhoz?

Figyelt kérdés
Odavagyok a szomszédaink 17 éves fiáért. Semmi gond nem lenne, ha 16 lennék, de én hússzal több vagyok. Hihetetlen kisugárzása van a srácnak. Még soha nem voltam hasonló helyzetben, lánykoromban is az idősebb fiúk vonzottak. Alig idősebb, mint a gyerekeim... és ha elfelejthetnék minden társadalmi konvenciót, összebújnék vele...
2009. szept. 2. 12:56
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Ma 00:07

A társadalom azt hiszem mindannyiunk véleményét formálja, valamennyire mindenki be akarja tartani a normákat, mert rossz, ha „kiutálnak”. De abban igazad van, hogy pl. engem sem zavar már úgy, hogy mit gondolnak rólam, mint mondjuk tinikoromban. Meghallgatom, aztán tovább megyek.

Na, a lelkiismeret! Az nagyon fontos, amit írtál. Hidd el, fejben már én is rég túl vagyok minden akadályon (kor, mások véleménye stb.) A kérdés csak az, mennyire ment fel a vágy. Azt írod, ha erősen vágynál rá, megtennéd. Én egyenlőre nem vagyok rá képes. Kár, hogy ez így nem annyira izgi… ez van.

A szerelemben, szexben undort emlegetni tényleg értelmetlen, mert ez mindig két ember dolga, hogy mennyit fogadnak el egymástól, egymásból. Kívülállóként lehet fikázni, csak nincs értelme.

Az „idősödő” kategóriát nem én hoztam be, hanem egy hozzászóló. Abszolút nem érzem magam idősnek, sőt… de tény , hogy a közelgő negyvenedik x-em nem tölt el örömmel…

És a teszted: nagyon jó :) Én ezen átmennék. A férjemnek nagy élmény lenne, az szent! :)

Nem lenne könnyű, azt elismerem. De, ha ez az ára… Persze, igazságtalan lenne, hogy csak én…

Köszönöm azok válaszait, akik segíteni akartak!

2010. febr. 10. 14:41
 32/40 anonim ***** válasza:
Én a munkahelyemen(ahol diákként dolgoztam) mentem bele egy kis afférba egy idősebb nővel, de nem bántam meg. Titoktartás alap, így nem volt utána semmi probléma. Egyszer élünk.
2010. febr. 10. 17:12
 33/40 anonim ***** válasza:
35%
belemennél abba, hogy a férjed megdugjon egy friss 16 évest, csak hogy dughass a sráccal? szép kis példakép leszel a gyerekeidnek...majd aztán ne lepődj meg azon, ha egyszer azt hallod valamelyik csemetédre, hogy "nem esik messze az alma a fájától"...
2010. febr. 10. 17:18
 34/40 anonim ***** válasza:

tegnap 14:41

Az írásod alapján érett gondolkodású, és nagyon értelmes hozzáállású embernek tűnsz! Ritka itt az ilyen.

Remélem bármit is teszel, szebbé teszi az életedet, és nem fog problémát okozni.

Az biztos, hogy a fiatal srác imádná. :) A gyerekeidet pedig, ha olyannak neveled, mint te magad, akkor valószínúleg nem lesz okuk a szégyenre, se miattad, se maguk miatt.

2010. febr. 11. 18:28
 35/40 anonim ***** válasza:

tegnap 07:24

Nagyon állat! :)

2010. febr. 11. 18:29
 36/40 anonim ***** válasza:

Kicsit utólag, de... Szerintem itt nem az a kérdés, hogy jó lenne-e a dolog, azt hiszem mindkettőtök élvezné. Azonban Neked férjed, családod van, na azt viszont már nem éri meg kockáztatni...

Egyébként hogy alakult a dolog???:)

2010. dec. 29. 13:20
 37/40 A kérdező kommentje:
:) Nem történt meg vele. ... vele nem. De mégis kockáztattam... így alakult.
2010. dec. 30. 15:47
 38/40 anonim ***** válasza:
Utolsó vok... Fiatalabbal kockáztattál?:)
2010. dec. 30. 16:58
 39/40 anonim ***** válasza:
Mi történt ?
2010. dec. 30. 19:33
 40/40 A kérdező kommentje:
Nem... nem fiatalabb nálam. Mégsem számít a kor... A kisugárzás számít, mindegy mennyi idős, ha FÉRFI. :)
2010. dec. 30. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!