Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzódtatok már a korotoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódtatok már a korotoknál jóval fiatalabbhoz?

Figyelt kérdés
Odavagyok a szomszédaink 17 éves fiáért. Semmi gond nem lenne, ha 16 lennék, de én hússzal több vagyok. Hihetetlen kisugárzása van a srácnak. Még soha nem voltam hasonló helyzetben, lánykoromban is az idősebb fiúk vonzottak. Alig idősebb, mint a gyerekeim... és ha elfelejthetnék minden társadalmi konvenciót, összebújnék vele...
2009. szept. 2. 12:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
62%
Ismerős... :) Sokáig hadakoztam az érzéseim ellen, mert hihetetlenül bejött egy 17 éves srác én meg 7tel több vagyok... Aztán rájöttem, h felesleges a hadakozás, engedtünk az érzelmeknek és azóta tök jó. Nem vagyunk együtt a szó szoros értelmében, de kiéljük vágyainkat.:) Sztem az a fontos, h tudd előre, tudja-e majd tartani a száját, ill. h ne éld bele magad nagyon, mert ezek a kapcsolatok nem egy életre szólnak.
2009. szept. 2. 13:02
 2/40 anonim ***** válasza:
84%

Bizony, mi nők egy bizonyos kor után már nem az idősebb, hanem a fiatalabb fiúkat "részesítjük előnyben".

És ő? Milyen a reakciója veled szemben? Szerintem , ha ő is benne van, hajrá, legalább egy tapasztaltabb nővelkeveredik össze. A későbbiekben csak hasznára válik. Na persze oda kell figyelni, hogy szigorúan érzelem mentes, szex alapú kapcsolat legyen.

2009. szept. 2. 13:04
 3/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Szóval házasságban élek, nem szokásom csalni, a kissrácot meg nem akarom olyasmibe belevinni, aminek én sem örülnék a gyerekemnél 5 év múlva. De az érzelmeim persze ezzel nem törődnek :) A srác jól elvan, hurcolja a barátnőket, nekem hol sziát, hol csókolomot köszön :)) Nem tud róla, bennem mi van, pedig ha tudná... A fantáziámmal nincs probléma, és ahogy elnézem, az ő aktivitásával sem...
2009. szept. 2. 13:11
 4/40 anonim ***** válasza:

Én 22 voltam a srác meg 15, de a korához képest érett.A sárc udvarolt nekem, finoman nyomult rám. Akkor azt mondtam magamnak hogy legyen már eszem még csak 15 éves, és meg is fogadtam a saját tanácsomat.

Utólag rájöttem nem kellett volna, hisz mi baj lehetett volna belőle. Bánom azóta is.

2009. szept. 2. 13:27
 5/40 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni.. engem is 18-25 éves srácok vonzanak, utcán megnézegetem őket, jó elnézni őket, szerintem a mostani fiúk sokkal szexibbek mikor a korosztályom volt annyi idős, jobban mernek különlegesebben öltözködni, adnak magukra, testükkel is jobban foglalkoznak, azáltal jobb a kisugárzásuk.. nem csoda hogy vonzóak :D

most van egy 23 éves szeretőm, isteni :)

35/n

2009. szept. 2. 14:30
 6/40 anonim válasza:
Most megszólal a másik oldal... :-) Én fiatal srác vagyok és mondhataom kedvelenek a tőlem 20-25évvel idősebb nők.Nem szeretnék beképzeltnek tünni, de a mostani szeretőm azt mondta hogy talán sosem volt ilyen jó szexben része mint most. Tőlünk azt kapja a ti generációtok, amire szükségetek van, de a saját korosztályotoktól nem kaphatjátok meg. Itt nem csak kifejezetten a szexre gondolok, hanem a kedvességre, humorra, stb-re. Szóval Hölgyeim! Ne féljetek,hajrá!
2009. szept. 2. 16:22
 7/40 kolosszus22 ***** válasza:
Érdekes amit mondasz, én 22 éves srác vagyok, talán nem nagyképűség azt mondanom, hogy kifejezetten szép fickó vagyok. Rám is rám van kattan van sok 35-40 körüli nő, pl. legjobb haverom anyja is, aki kora ellenére hihetetlenül szexis, bejön. Amikor náluk vagyok mindig dicsér, hogy milyen jó pasi vagyok + ha fiatalabb lenne 20 évvel biztos rám vetné magát! :D Nem mondom, ha olyan lehetőségem adódna biztosan elkapnám. Általában egyébként is ez szokott lenni, ha megfordulok valahol, utána anyámnak mondogatják, hogy mennyire jó pasi a fia.
2009. szept. 2. 17:07
 8/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem próbáld meg a dolgot, nem lesz ellenére. Ráadásul ez magabiztosságot ad a srácnak.
2009. szept. 3. 22:37
 9/40 anonim ***** válasza:

Mért is ne,hagyjuk már ezt a társadalmi dumát,figy egy jó mondás:"Azok szavára adj akik ott tartanak ahol te akarsz tartani minimum 5 év múlva",vagy egy másik "Úgy élj ahogy neked jó,ne ahogy a társadalom diktálja".

Hidd el,én 22 éves vok a barátnőm 36 éves és imádom,sokkal szebb,mint a mai lányok,tud szexisen öltözködni,meg hihetetlen csinos.

Érettebb vok a koromnál,semmi cigi,semmi pia,semmi drog.Sportolok,dolgozok,egyetem,meg még egy kis üzlet is.Tehát anyagilag is kezdek egyre jobban talpra állni.

Sokkal jobban szeretem az idősebb nőket én is,a fiatalabbak nem vonzanak,nemtom mióta.

És nem vok önző,tehát nem az van,hogy betesz kiereszt és szia,hanem tőlem olyan törődést kap,amit nem igazán adnak manapság a férfiak,tuti még 3nap múlva is remegsz :)

22F

2010. febr. 9. 22:26
 10/40 A kérdező kommentje:
42 évesen már nem leszel annyira oda az 56 éves nődért... Akkor majd elkezded te is a fiatalabb lányokat stírolni :)
2010. febr. 9. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!