Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működőképes egy párkapcsolat szex nélkül?
helike13:
"párkapcsolat szex nélkül?"
A kérdés ez volt! Ha nem a kérdésre válaszolsz, mi a francért pofázol bele? Egyébként meg, amiket itt gyk-n leírtál magadról és az életedről, az alapján én már régen öngyilkos lettem volna inkább ...
45-ös, tudom, hogy senki sem akar lebeszélni, csak épp ez az egészséges.
Aki ettől eltér, az a nem egészséges. Na most nyilván ennek is van egy tartománya, pl. semmi baja annak, aki napi 3x akar szexelni és annak sincs semmi baja, aki heti 1x.
Viszont akit nem érdekel, az túllépi ezt a normál tartományt. Tehát oké, hogy nem érti miért van szükség a szexre, de azért nem érti, mert nem teljesen egészséges.
Betegnek sem mondanám, mert ez nem betegség, inkább eltérés, de attól még nem ez a jó.
"Elismerem, hogy II. János Pál v. Kalkuttai Teréz Anya felboritotta a maga piramisát"
A kérdező talán nem boríthatja fel?
Helikével meg semmi baj, még ugyan normális ha kicsit beszélgetsz vele (normálisan).
Jó, néha hülyeségeket olvas de ennyi.
A piramisról változatlan a véleményem.
"45-ös, tudom, hogy senki sem akar lebeszélni, csak épp ez az egészséges."
Neked miért van kóros szükséged arra, hogy csak az lehet egészséges amilyen te vagy?
Én is szexelek mégsem hiszem, hogy aki nem teszi az beteg.
Annak ellenére, hogy értem, miért írod amit írsz. Akiknek bajuk van a szexel, azoknak ez általában inkább fakad valamilyen elfojtott dologból, kellemetlen gyerekkori élményből, stb. mint abból, hogy simán nincs rá "szükségük".
Vegulis vallasi szempontbol szex nelkul lenne a helyes...
Ha belegondolunk lehet benne valami.
Ha ket ember bevallalja egymasert ezt, akkor az mar jelent valamit...valami nagyon szepet es eroset.
A szex , a testi kotelek, ragaszkodashoz vezet...de ha valakik e nelkul is kitartanak egymas mellett az mar nagyon komoly.
Persze gyakorlatilag nehez elkepzelni...hiszen akibe szerelmesek vagyunk azt kivanjuk...
Ha veletlenul megis csalodas erne minket , csalodast okozna a parunk, akkor lehetseges , hogy hamarabb tulteszi magat az ember rajta, mivel nem volt szex.
Ettol fuggetlenul, ket ember elhet, tiszta, erkolcsos eletet ugy, hogy szexelnek es a sexet nem is szexnek, de szeretkezesnek nevezik...szoval egymsert csinaljak.
alapvető fiziólógiai szükséglet! 1. Étel, ivás, lakhatás, SZEEX, stb..
2-biztonság, 3. társadalmi szükséglet, 4 megbevsülés, 5 önmegvalósítás..
Képzeld el ezt piramisban, ahol a legalul az étel, ivás, Szex van, ha ezek nincsenek, nincs meg a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!