Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tabu a 3. fél bevonása a szexuális életetekbe, vagy teljesen rendben van?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy támogatjátok a 3-as szex beiktatását?
Kérdése csak és kizárólag azoknak szól,akik nem pár hónapja,hanem már évek óta együtt vannak!
Ti mennyire támogatjátok ezt az ötletet?
Illetve heteró férfiak legtöbbször csak a saját örömüket szolgáló 1 pasi+ 2 csaj felállást szokták támogatni?
Meg a másik kérdésem inkább férfiakhoz szólna!
Van olyan,hogy a férfiak elvárják,illetve megkérik rá a párjukat,hogy foglalkozzanak a másik nővel,odafelé működne hogy a 2 pasi foglalkozzon néha egymással is ha igényli,izgatja a csajt?
2 év játszik?
Mert akkor már írhatok én is:P
Szóval mi kipróbáltuk már, s azóta is "rendszeres"... Havi, két havi esemény. Nálunk minden rendben van, és nálunk belefér...
Köszönöm a válaszokat!
Nos az én véleményem: A szex,egy párkapcsolatban 2 emberre tartozik,mert PÁRkapcsolat,a 3 az már ugye páratlan,a 4 meg már sok lesz :))
Na jó!
Viccet félretéve csak kíváncsi vagyok a véleményekre,mert szerintem sokszor a pasik kihasználják a nőket,tehát csak nővel vetik fel az ötletet,ha a csaj megemlíti hogy legyen inkább 2 pasi+1 csajos a szitu,akkor már húzza a pasi a száját,tudom mert voltam én is fiatal anno,de többet nem próbálnám ki.......ezt csak azok értik meg,akik igazán szeretik a párjukat!
Nincs annál rosszabb érzés,mikor előtted simogatja,csókolgatja valaki a párodat,olyan helyeken érinti meg,ahol csak neked szabadna......
aki erre izgul,illetve rendszeresen csinálja,szerintem vagy beteg,vagy nem szereti igazán a párját.
Nem hiszem hogy ez egy egészséges párkapcsolat lenne,de örülök hogy sokan intelligensek vagytok,és szintén ez a véleményetek.
Mert van ahol azt olvasni,hogy ez trendi,meg modern gondolkodás a párkapcsolat egy új formája,gondolom ezzel etetik magukat....
"ma 14:40"
nagyon örülök,hogy azért ez az elterjedtebb vélemény
a dologról :)
Nem ez az elterjedt,ez a normális!
Tehát általában ezt az ötletet a férfi indítja el,ülteti el a gondolatot nő agyában.
A nő ilyenkor gondolkodni kezd azon,hogy szereti e a párja,működésbe lendülnek a fogaskerekek.......
Sokan ilyenkor megijednek,hogy valamit nem tudnak megadni a párjuknak,illetve félnek,hogy ha nem mennek bele a dologba,akkor a férfi megcsalja,esetleg elhagyja őt.
Sokszor úgy gondolja,hogy a döntéssel,hogy belemegy a dologba,magához láncolhatja a férfit,hisz ezzel megmenti a párkapcsolatot,majd következik az a fázis,hogy ő is elhiszi,hogy akarja a dolgot......
Sok pasi ügyesen tudja irányítani a nőket,és azok érzelmeit,ehhez nem csak a nők értenek.
Aztán az más kérés,hogy mikor már szerepet játszik ez a dolog a párkapcsolatban,mennyire lesz az tartós?
Tehát a végtelenségig szerintem senki sem tűri ezt el,úgy vagyunk felépítve,hogy az ember alapjáraton védi,illetve félti a "tulajdonát"!
Tehát megjelenik a féltékenység,a keserű szájíz....."drágám felhívhatnánk az xy-t,hátha ráérne egy kis hancúrkára!"
"már megint?én nem vagyok elég neked?"
Természetesen kritizálható vagyok,de tény hogy az ilyen kapcsolatok rövidebb életűek,mint a monogám kapcsolatban élőéké!
Abszolút tabu, mindkettőnk szerint. Pedig bevallom engem régebben izgatott volna bármelyik felállásban, mondtam is a barátomnak, de azt mondta, hogy ez semelyik változatban se jöhet szóba soha. Most már örülök, hogy így gondolta, tényleg nem lett volna jó ötlet.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!