Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tabu a 3. fél bevonása a szexuális életetekbe, vagy teljesen rendben van?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy támogatjátok a 3-as szex beiktatását?
Kérdése csak és kizárólag azoknak szól,akik nem pár hónapja,hanem már évek óta együtt vannak!
Ti mennyire támogatjátok ezt az ötletet?
Illetve heteró férfiak legtöbbször csak a saját örömüket szolgáló 1 pasi+ 2 csaj felállást szokták támogatni?
Meg a másik kérdésem inkább férfiakhoz szólna!
Van olyan,hogy a férfiak elvárják,illetve megkérik rá a párjukat,hogy foglalkozzanak a másik nővel,odafelé működne hogy a 2 pasi foglalkozzon néha egymással is ha igényli,izgatja a csajt?
Barátom hosszas unszolására belementem.
Ő a nejét a képen látható módon elégítette ki és amikor láttam Erikán, hogy elmegy akkora időzítve barátomat én is kielégítettem. Ezt párszor megismételtük, de volt hogy piros napok miatt a neje előtt lett a barátom kielégítve.
Most ezt nem értem....egy nős pasival?
Ezért mondom hogy ebbe általában a mindent bevállalós kis k.rvák mennek bele :))
Nekem nagyon tabu lenne egy nős pasi...
3éves kapcsolat, 25+ F.
Alapvetően, mindkét félnek nyitottnak kell lennie a témára, és kell egy kicsi perverzió is plusz véleményem szerint maximális bizalom ami elengedhetetlen. Olvastam az eddigi válaszokat és őszintén egy kicsit túl misztifikálják a szexet páran, meg önbizalom hiányosak :D. Szóval ha mindkét fél nyitott rá, tisztában vannak kapcsolatuk természetével, szeretik egymást, megtudják élni a szexet csak fizikálisan, bíznak magukban. Akkor szerintem nem lehet gond a hármas szexből. Harmadik kiválasztását érdemes megfontolni, elsietni nem szabad túl görcsölni se, akire mindkét fél alapvetően bólint ott nagy baj nem lehet. Férfiként nem rajongok 2csajos felállásért, persze nagyon jó, meg szép látvány, de két nőnek maximálisan kedvére tenni elég nehéz és megterhelő feladat. Utolsó kérdésedre a válasz elég nehéz... volt olyan alkalom amikor elvékonyodtak a határok, de engem sem meg a páromat sem igazgatta fel túlzottan, nem valószínű hogy többe belemennék mint amibe feltétlenül muszáj a hármasszex természete miatt. UI: Hosszú párkapcsolat esetén szerintem mindenképpen érdemes hosszasan feltérképezni, hogy valóban mindkét fél igényli-e és ha minden feltétel adott akkor belemenni. Volt kapcsolatom ami tönkre ment emiatt, volt ahol bennem sem merült fel még gondolat sem, volt ami erre épült, szerintem nem szabad általánosítani. Legfontosabb itt is kommunikáció.
Nekem még föiskolás koromban volt pár 2 pasi+1 csaj kapcsolatom
Csak a lánnyal foglalkoztunk
És mindhárman csak barátok voltunk. Senki senkije
Ha ezen múlna, én benne lennék, hogy mindenki foglalkozzon mindekivel
36F
A szex az örömszerzésről szól. A résztvevők száma
lényegtelen,csak az önkéntesség számít. Mindent
szabad,de semmi sem kötelező. Igaz a régi mondás:
"Háborúban és szerelemben minden megengedett..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!