Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tabu a 3. fél bevonása a szexuális életetekbe, vagy teljesen rendben van?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy támogatjátok a 3-as szex beiktatását?
Kérdése csak és kizárólag azoknak szól,akik nem pár hónapja,hanem már évek óta együtt vannak!
Ti mennyire támogatjátok ezt az ötletet?
Illetve heteró férfiak legtöbbször csak a saját örömüket szolgáló 1 pasi+ 2 csaj felállást szokták támogatni?
Meg a másik kérdésem inkább férfiakhoz szólna!
Van olyan,hogy a férfiak elvárják,illetve megkérik rá a párjukat,hogy foglalkozzanak a másik nővel,odafelé működne hogy a 2 pasi foglalkozzon néha egymással is ha igényli,izgatja a csajt?
5 éves kapcsolat, 30+, nagyon ritkán előfordul 3-as.
Nem tabu, de nem rendszer. Ha van, akkor mindenki örömére.
Én az exemmel csináltuk anno ,mindketten akartuk ,mert kíváncsiak voltunk és izgalomban tartott.
amit tapasztaltam (mint érzést),az az,hogy semmi különbség a normális pár játékától,viszont valóban csak úgy megy,ha már nem szeretik kellőképpen egymást.
Ezen felül,ha szeretik is egymást ,akkor perverzió szükséges hozzá... ez esetben működik.
Azt tudom tanácsolni ,hogy akik szeretik egymást,azok soha nem próbálják ki,mert onnantól megvannak számlálva az együtt töltött napjaik!
Egyáltalán nem ritkaság, de minden a felek vágyaitól, beállítottságától függ. Van, akinek elfogadhatatlan, van, akinek ez teljesen rendben van.
Elég sok kérdés foglalkozott vele itt is, lásd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Ha parkapcsolaton kivul szexel tobb ember egyszerre az teljesen rendben van.
De aki bevallasa szerint szereti a parjat,az soha nem akarnak massal szexelni,es azt sem,hogy mas erjen hozza a szerelmehez.
Aki mast allit,csak kifogasokat keres arra,hogy miert nem fontos neki a parja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!