Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy valami nincs rendben?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 éve vagyunk együtt. Ezalatt a 4 év alatt nagyon jól megvoltunk, egyszer sem szakítottunk.

Most viszont mintha már nem ugyanolyan lenne a kapcsolatunk. Igaz sok minden történt mostanában, amitől úgy érzem megváltozott. Nem foglalkozik velem annyit mint ezelőtt. Sőt úgy érzem, minden fontosabb neki mint én. Pl. szívesebben elmegy edzésre, minthogy velem találkozna. Csak msn-en beszélünk, ha nem megyek fel, akkor általában nem keres,hogy mi van velem.(csak ritkán)

Ritkábban mondja ki, hogy szeret meg nem is igazán mutatja ki.

Mi történik velünk? Olyan mintha már nem szeretne, csak unna :( Valaki adjon tanácsot, mit tegyek:( nagyon el vagyok keseredve:(

2013. jan. 17. 19:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Korotok?
2013. jan. 17. 19:52
 2/19 anonim ***** válasza:
Talán megunt téged. De ez nem a te hibád, hanem az ő lustasága. Gondolkoztál már a továbblépésen?
2013. jan. 17. 19:53
 3/19 A kérdező kommentje:
20 évesek vagyunk
2013. jan. 17. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
Úgy érzi már megszerzett magának, most már lesz@rhat.
2013. jan. 17. 19:54
 5/19 A kérdező kommentje:
Mikor rákérdezek, hogy miért viselkedik így, azt mondja, hogy nem vette észre,hogy máshogy viselkedne, meg hogy szeret..
2013. jan. 17. 19:55
 6/19 A kérdező kommentje:
De hiába mondja, én érzem, hogy valami nincs rendben és ez kiborít:(
2013. jan. 17. 19:55
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a lehető legrosszabb történt, egyszerűen csak megunt :/ Elég fiatal még, lehet, hogy ki akarja élni magát.
2013. jan. 17. 19:57
 8/19 A kérdező kommentje:

Meg mikor náluk vagyok,akkor is inkább lefekszik és nézi a tv-t ahelyett hogy velem foglalkozna(persze azért ez nem mindig van így).

Meg múltkor mikor ott voltam náluk, szinte többet volt kint a konyhában a nővérével meg annak a barátnőjével beszélgetni, minthogy velem foglalkozott volna inkább. (állandóan kijárkált valamiért és kint maradt ilyen 10-20 perceket)/ A nővére egy évvel idősebb nála. Szóval a barátnője is annyi és elég szép csaj/ :(

2013. jan. 17. 20:00
 9/19 anonim ***** válasza:
szomorú, hogy egy ilyen csávónak lehet még nője
2013. jan. 17. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:

Fiatalok vagytok, sokat voltatok együtt, főleg a korotokhoz képest.

Ne legyen igazam, de számomra nagyon úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat elmúlt.

2013. jan. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!