Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy valami nincs rendben?

Figyelt kérdés

A barátommal 4 éve vagyunk együtt. Ezalatt a 4 év alatt nagyon jól megvoltunk, egyszer sem szakítottunk.

Most viszont mintha már nem ugyanolyan lenne a kapcsolatunk. Igaz sok minden történt mostanában, amitől úgy érzem megváltozott. Nem foglalkozik velem annyit mint ezelőtt. Sőt úgy érzem, minden fontosabb neki mint én. Pl. szívesebben elmegy edzésre, minthogy velem találkozna. Csak msn-en beszélünk, ha nem megyek fel, akkor általában nem keres,hogy mi van velem.(csak ritkán)

Ritkábban mondja ki, hogy szeret meg nem is igazán mutatja ki.

Mi történik velünk? Olyan mintha már nem szeretne, csak unna :( Valaki adjon tanácsot, mit tegyek:( nagyon el vagyok keseredve:(

2013. jan. 17. 19:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nálunk is így kezdődött... Aztán meg mától egyedülálló is vagyok(dobott).

22L

2013. jan. 17. 20:22
 12/19 A kérdező kommentje:
:( Mit csináljak szerintetek? Honnan tudhatnám meg, hogy valójában mit érez?
2013. jan. 17. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:

#11 Sajnálom :(

Mennyire ért váratlanul?

Fel vagy arra készülve, hogy esetleg azt mondja, hogy már nem szeret úgy mint régen? Elviselnéd?

2013. jan. 17. 20:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Kénytelen lennék elfogadni. Megviselne, de legalább tudnám. De nem mondja, még ha így is van. Tegnap is rákérdeztem és azt mondta,hogy szeret.. De én akkor is érzem, hogy valami megváltozott. Nem tudom elmagyarázni, de olyan más lett, mint volt. Sokszor olyan közömbös velem. Nincs témánk. Csak csendben ülünk egymás mellett...
2013. jan. 17. 22:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Azt gyanítom, hogy megcsal! VAgyis nem zárom ki teljesen annak a lehetőségét sem!!
2013. jan. 17. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:

"Nálunk is így kezdődött... Aztán meg mától egyedülálló is vagyok(dobott).22L"

Mindig is irigyeltem azokat a férfiakat, akik csak így dobálóznak a nőkkel. Nekem csak egy olyan kellene, aki hozzám való és tutira nem dobálnám el. De hát nem vagyunk egyformák. 25/F

2013. jan. 17. 23:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Valakinek nincs kedve beszélgetni privátban? :( nagyon el vagyok keseredve és nincs kivel megbeszéljem ezt az egészet:(
2013. jan. 18. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:

16-os: Én is marhára irigylem az ilyen pasikat,mert lelketlenül elveszik azt,amit kapnak,aztán ha elég volt,akkor nem törődve a másik érzelmi világával,úgy kidobják,mint használt rongyot. Nem tudom,hogy hogy lehet valaki ennyire kegyetlen(azért vagyok ilyen feldúlt,mert sokkal cifrább az egész sztori).

13-as: igazából nem volt annyira váratlan,de attól még ugyanúgy fájt. Rengeteg energiát,érzelmet fektettem ebbe a kapcsolatba és azzal kellet szembesülnöm,hogy ez sem elég. Eléggé értéktelennek érzem magam.

Kérdező,te meg ne hagyd ezt annyiban! Adj neki ultimátumot,hogy ha nem változtat,akkor adios. Mert hiába mondja,hogy szeret,ha egyáltalán nem ez jön le. Én is hallgattam,hogy imád,meg hogy élete értelme vagyok,velem akarja leélni az életét,aztán pár nap múlva meg már nem kellek. Ne hagyd,hogy hitegessen és aztán ha meg már tényleg mindent elvett tőled,amit adtál,akkor még ő dobjon ki! Néhány pasi nem tud jó dolgában mit kezdeni magával.

Ha szeretnél privátban beszélgetni,én szívesen beszélgetek veled,bár azért nem annyira ajánlom magamat,mert csak szidni tudom a genyó pasikat:D

11-es voltam.

2013. jan. 18. 11:29
 19/19 A kérdező kommentje:
Írtam neked privit
2013. jan. 18. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!