Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működőképes egy párkapcsolat szex nélkül?
"É úgy gondolom, hogy a szex nem létszükséglet. Ennél fogva nincs mit pótolni."
Minden életforma alapvető célja a szaporodás.
Azt is kérdezhetnéd, hogy miért nem élhetsz étel nélkül.
Egyébként ez általánosságban alapja mindenféle kapcsolatnak nem csak szexuális szempontból.
Keress olyat aki azt akarja- ebben az értelemben- amit te és ami így mindkettőtöknek megfelel.
Bár rizikós. Azért rizikós, mert bár vannak ilyen aszex lányok, talán többen is mint fiúk. De gyakran nem sima aszexualitás áll a háttérben hanem szexuális zavarok. Ha simán nem foglalkozik a szexel az nem vészes.
De nagyon sok szexet ellenző embernél inkább azzal találkoztam, hogy szexuális és személyiség zavarai vannak, amelyek így megnehezíthetik a kapcsolatot.
Tehát, hogy annak oka van, ha nem ébred fel benne a vágy- vagyis, pont hogy felébred benne csak nem tud vele mit kezdeni, nem tudja megélni, összezavarja.
Az igazi aszex nem problémázik, vágya sincs. Nem foglalkozik a témával. Az aszexek boldog, kiegyensúlyozott emberek lehetnek, tartalmas élettel.
Én értelek téged, csak abban nem értettem egyet amit a szaporodásról írtál.
Illetve, a nők többségében benne van, hogy szaporítsa magát. De ez nem lenne elég. Mégis a férfiakra mondható rá, hogy függőbbek a szexuális ösztöntől. Viszont mindez nem lényeg, a kettő kiegészíti egymást. A fontos, hogy kellett ez az ösztön.
De ha nincs meg valakiben, az valószínűleg a génjeit se adja tovább. Ha te aszex vagy fogsz szaporodni? Szerintem bajosan, eszed ágában sincs.
Ezzel semmi baj, találj olyan lányt aki hasonló. Nehéz a keresés, igen. Egy hasonló lánynak is nehéz, talán még nehezebb is, gondolj bele. Olyan társat találni aki nem akar szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!