Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Mondanátok a legnépszerübb, legjobbnak bizonyuló oldalakat?

Mi a véleményetek az interneten való ismerkedésről?

19 /L

2013. jan. 28. 23:13
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
hát azt ne meséld már be, hogy jobb testü csajjal nem e jobb kefélni. Ebböl különben lejön az is , hogy az általad átlagosnak titulált csajod, valojában elég jol néz ki.
2013. jan. 29. 00:43
 52/59 anonim ***** válasza:
ha laposseggü lenne, meg a melle se lenne jo...hát nem tudom mit szólnál.
2013. jan. 29. 00:44
 53/59 anonim ***** válasza:
de azért az durva, hogy jobban nézel ki és egyböl van szex...én meg jártam el egy csomót, sok éjszakázás, és semmi szinte, csak az alja.
2013. jan. 29. 00:46
 54/59 anonim ***** válasza:
46-os, küldj már magadról egy képet..
2013. jan. 29. 00:47
 55/59 anonim ***** válasza:
5 perc
2013. jan. 29. 00:47
 56/59 Tomi8 ***** válasza:
Nincs nagy cicije, viszont formás a feneke ez tény. Voltam tényleg olyan lánnyal is aki úgy nézett ki mint aki most egy naptárfotózásról de nem.....egyáltalán nem volt jó vele....attól hogy egy jó testet simogatsz még nem lesz jó a szex. Na de tényleg ennyi én befejeztem ezt a témát.
2013. jan. 29. 00:50
 57/59 anonim ***** válasza:
de nem veszed észre magad, hogy te ilyen nökkel dughattál én meg nem basszus pedig nagyon tepertem a csajozás terén.
2013. jan. 29. 00:51
 58/59 anonim ***** válasza:
küldtem képet
2013. jan. 29. 01:12
 59/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :), látom ízzik a kérdésem alatt, a chatcunami :D

Hát én a badoon fennvagyok, tény , hogy rengetegen írnak, bár a "szexelni szeretnék veled csinibaba" nálam is elkerülhetetlen volt, de mivel szeretem , ha egy fiú nem tapló, tudja használni a szavakat, van saját kritikája így elég nehéz dolgom van. Nem tagadom rengeteg "szépfiú" rámír meg minden, de annyira szánalmas, hogy sokan azt hiszik a bicepszük mérete helyettesíti az agyi kapacitásokat...:D Gratula Tomi, a türelem meghozta a kívánt gyümölcsét. Téged sajnállak 46-os , sajnos tényleg sok a liba is, akik belegázolnak az ember érzelmeibe, minden törődömség nélkül :/

2013. jan. 29. 02:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!