Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Mondanátok a legnépszerübb, legjobbnak bizonyuló oldalakat?

Mi a véleményetek az interneten való ismerkedésről?

19 /L

2013. jan. 28. 23:13
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:

Lovebox

Randivonal

Interneten is esélyes a komoly kapcsolat kialakítása.

Elővigyázatosnak kell lenni!!!

2013. jan. 28. 23:50
 22/59 anonim ***** válasza:
ha gázul nézel ki és akaszkodo a természetes és határozatlan vagy, akkor se a rózsák se a lovagköltészet nem segit rajtad
2013. jan. 28. 23:50
 23/59 Tomi8 ***** válasza:
Jó, persze hogy nem segít. Csak leírtam a tapasztalataimat.
2013. jan. 28. 23:52
 24/59 anonim ***** válasza:
ha jó pasi vagy, akkor kb mindegy mit csinálsz
2013. jan. 28. 23:53
 25/59 anonim ***** válasza:
Igen minden nő másnak örül. Van aki első randin tolakodónak tartja a virágot és van aki örül neki. Ezért kell megpróbálni kiismerni még a randi előtt, hogy ne érjen meglepetés.
2013. jan. 28. 23:53
 26/59 Tomi8 ***** válasza:
Így van, ezért van szükség 7-8 levélváltásra. Mivel tudtam róla, hogy romantikus típus ezért nem lőttem nagyon mellé a rózsával.
2013. jan. 28. 23:55
 27/59 anonim ***** válasza:
de értsd már meg, hogyha jol nézel ki akkor mindegy mit csinálsz:D
2013. jan. 28. 23:56
 28/59 Tomi8 ***** válasza:
Attól, hogy jól nézel ki még lehetsz paraszt vagy buta mint a tök.... Állítólag én jó pasi vagyok, sajnos tapadnak is rám a butábbnál butább libák, viszont én a Nőket szeretem ezért próbálkoztam a társkeresővel és be is jött.
2013. jan. 29. 00:01
 29/59 anonim ***** válasza:
ha jól nézel ki, akkor nem tudod elképzelni milyen az ismerkedés, amennyiben nem nézel ki jól. Te egy tök más világban élsz, épp ezért nem jó ha tanácsot adsz egy olyan emebrnek, aki nem néz ki jól. Amit te megtehetsz, az lehet egy nem szép embernek végzetes hiba és offolhatja érte a csaj.
2013. jan. 29. 00:02
 30/59 Tomi8 ***** válasza:
Én megéltem mindkét végletet. 90 kilósan a kutyának nem kellettem...borzasztó volt. Lefogytam 75-re és érdekes módon megjelent körülöttem az összes díszribanc...Jó persze nem mondom, hogy nem használtam ki a lehetőségeimet de beleuntam, hogy nem látnak a külsőm mögé. Egy igazi Nő tudja, hogy nem minden a külső.
2013. jan. 29. 00:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!