Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Mondanátok a legnépszerübb, legjobbnak bizonyuló oldalakat?

Mi a véleményetek az interneten való ismerkedésről?

19 /L

2013. jan. 28. 23:13
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
na hát az én külsöm meg nem olyan, ami önmagában elég a becsajozáshoz.
2013. jan. 29. 00:10
 32/59 anonim ***** válasza:
46% Te totál hülye vagy...Látszik, hogy annyi közöd van a nőkhöz, mint az atomfizikához...!
2013. jan. 29. 00:10
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
én ha jol néznék ki, akkor tuti megbosszulnám a csajokon, amit velem tettek. Összetörném a szivüket, aztán dögöljenek meg.
2013. jan. 29. 00:12
 34/59 anonim ***** válasza:
Ez a megoldás a kudarcra.:D
2013. jan. 29. 00:15
 35/59 Tomi8 ***** válasza:
Wow Te tényleg totál hülye vagy :-)
2013. jan. 29. 00:16
 36/59 anonim ***** válasza:

igen? Hát figyi én rám nem másztak a csajok, pedig sose voltam kövér. 170/60 vagyok kb. Egy nő se mászott rám.

Mitöbb becsajozni is kinszenvedés volt, nagyon sok kudarc és szenvedés árán találtam 1 barátnőt. És nem NŐ-t, csak egy tök átlag, de vállalható aranyos csajt. Nekem még ehhez is vért kellett izzadni.

2013. jan. 29. 00:18
 37/59 Tomi8 ***** válasza:
De találtál nem? Ez itt a lényeg. Mindenkinek megvan a párja valahol csak keresgélni kell. Olykor sokat, olykor keveset. Már rég eltértünk a témától úgyhogy én itt be is fejezném.
2013. jan. 29. 00:23
 38/59 anonim ***** válasza:

46%-os! Akkor barátom tegyél érte..., az kevés, hogy ülünk és várjuk a playmate-t az ölünkbe!

Én mindig azt mondom, hogy mindennek megvan az oka. Ha valóban átlagos vagy az alatti a külsőd, akkor bizony érd be az átlagos csajokkal.

2013. jan. 29. 00:24
 39/59 anonim ***** válasza:
de még az átlagos lányokat is alig tudom megszerezni. Amgy meg akárhányszor küldök képet itt, mindig ledöbbennek, hogy nem értik, hogy miért ez a heylzetem, pedig "jól nézek ki"
2013. jan. 29. 00:25
 40/59 anonim ***** válasza:
te tomigyerek te...te megdughattál egy csomo átlag csajt, akik legalább jol néztek ki. Én legalja nöket dughattam meg csak, ha már eü szexre volt szükségem. Egy teljesen átlag csajért kellett 1 évet küszködnöm, nem egy NŐ-ért 3-4 honapot. Azért nem mindegy.
2013. jan. 29. 00:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!