Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Mondanátok a legnépszerübb, legjobbnak bizonyuló oldalakat?

Mi a véleményetek az interneten való ismerkedésről?

19 /L

2013. jan. 28. 23:13
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
facebook. ismerőseid ismerősei. ennél jobb NINCS!
2013. jan. 29. 00:26
 42/59 anonim ***** válasza:

Beteg vagy kedves 46%-os!

Ennél többet nem szeretnék hozzáfűzni, mert már nagyon nem a témánál vagyunk!

2013. jan. 29. 00:30
 43/59 anonim ***** válasza:
most komolyan azért vagyok betegnek titulálva, mert szóva teszem, hogy a jóképü, jotestü pasiknak sokkal könnyebb a csajozás?
2013. jan. 29. 00:31
 44/59 Tomi8 ***** válasza:
Bocsánat nem akarok nagyzolni. De a fogyásommal egyenes arányban nőtt az önbizalmam, ami a karrierem fellendüléséhez is vezetett egyben anyagi jóléthez is. Ezzel pedig egyenes arányban megjelentek a fullos lányok akikről azt hittem, hogy van mögöttes tartalom is nem csak egy szép arc meg szilikon cici de rá kellett jönnöm, hogy szó nincs ilyesmiről.... Most egy teljesen átlagos lánnyal járok akinek van lelke és Ő is látja az enyémet.
2013. jan. 29. 00:35
 45/59 anonim ***** válasza:

na látod le is irtad: külső ---> élet

én carul nézek ki, emiatt nem kellettem a csajoknak, meg is akadt az életem. Pszichoterápiára jártam, utána meg gyogyszert szedtem, mindezt egyetem mellett. Mondanom sem kell hogy másfél év csuszással végeztem. (bme)

2013. jan. 29. 00:36
 46/59 anonim ***** válasza:
elkezdtem járni csajozni, tényleg nagyon durván, rengeteg csajjal smároltam, szinte minden buliba volt valaki, volt, hogy egy este több csajjal is kavartam, csak épp dugás valahogy mindig elmaradt, és járni se akartak. Max a csunyák.
2013. jan. 29. 00:37
 47/59 anonim ***** válasza:
emellett társkeresök, szexpartnerkeresők. Ott se jött össze, max a legalja.
2013. jan. 29. 00:38
 48/59 anonim ***** válasza:
meg vagyok róla gyözödve, hogyha jol néznék ki, akkor sokkal jobban menne a csajozás.
2013. jan. 29. 00:41
 49/59 anonim ***** válasza:
csak épp ha megnéznéd a képemet, akkor nem értenéd, hoyg hova akarnék jobban kinézni.
 50/59 Tomi8 ***** válasza:
Én nem tudom miért vágysz ezekre a ribancokra. Semmi extra nincs bennük. Sokkal jobban élvezem a szexet a kis átlagos barátnőmmel mint bármelyik nagymellű, béna, szolis cicababával....mert ki merem jelenteni bénák...fogalmuk sincs, hogy hogyan tehetnek a kedvedre de még arról sincs, hogy ők mit akarnak az ágyban....Hidd el nem sokat vesztesz, tényleg.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!