Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalak?

Figyelt kérdés

Mondanátok a legnépszerübb, legjobbnak bizonyuló oldalakat?

Mi a véleményetek az interneten való ismerkedésről?

19 /L

2013. jan. 28. 23:13
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:

az azért van, mert vagy nem látja, hogy irtál, vagy bénát irtál D:

nekem általában mindig sikerült beszélgetöpartnert találni

2013. jan. 28. 23:35
 12/59 anonim ***** válasza:
cseten még könnyebb mert elég akár egy szó is hogy ráharapjon, nem kell hosszu leveleken küszködni, mint a régi társkeresökön.
2013. jan. 28. 23:36
 13/59 anonim ***** válasza:
ja meg jó adatlapot kell csinálni
2013. jan. 28. 23:36
 14/59 anonim ***** válasza:
Badoo-n egyáltalán látja a partner, hogy ki írt neki vagy már ahhoz is előfizetés kell?
2013. jan. 28. 23:37
 15/59 Tomi8 ***** válasza:
64%
Hidd el nincs annál rosszabb érzés a világon amikor állsz egy szál rózsával a nyugati tér közepén a hidegben 1 órát vagy másfelet....és tudatosul benned, hogy ez sem jött el pedig milyen kedvesnek tűnt....
2013. jan. 28. 23:38
 16/59 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy 150 km-re lakom Budapesttől. Na így nem szeretnék járni.:S
2013. jan. 28. 23:39
 17/59 anonim ***** válasza:
Nekem nőként a badoo és a randik.hu jött be. Badooról komoly kapcsolatom lett, randikról végül semmi, de magával az oldallal semmi bajom nincsen, más okból hagytam ott.
2013. jan. 28. 23:41
 18/59 anonim ***** válasza:
hát aki rózsával megy első randira, az sztem meg is érdemli....miért kell belevizionálni ekkora dolgokat EGY randiba EGY ismeretlennel? :D
2013. jan. 28. 23:41
 19/59 anonim ***** válasza:
Igen van benne valami amit a 18-as ír. Randira nem úgy kell menni, hogy a jövendőbelidhez mész, hanem úgy, hogy egy ismeretlen embert akarsz megismerni. Nem kell túl nagy feltűnést keríteni neki.
2013. jan. 28. 23:47
 20/59 Tomi8 ***** válasza:
48%
Nem tudom Te, hogy szoktál randizni de amikor a jelenlegi páromnak átadtam azt a rózsát egy ilyen mondat kíséretében: "Nem tudom melyik a kedvenc virágod, ezért elhoztam neked a legszebbet amit csak találtam" Abban a pillantásban és abban a mosolyban benne volt "Már megérte eljönnöm". Egy Nőt el kell varázsolni az első mondatoddal.
2013. jan. 28. 23:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!