Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a pasim? Mitévő legyek? Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Remélem valaki tud majd hasznos tanácsot adni.

Kezdem úgy érezni hogy a barátom elhanyagol, sokszor megbánt apró dolgokkal lehet hogy ő nem veszi észre hogy nekem rosszul esik

és fájdalmat okoz vele, lehet hogy neki vicces de nekem nem az.

Sokat bunkózik velem, msn-en se tudok vele már normálisan beszélni, sehova se hív pl: mozi, város, sétálni vagy akár állatkert

és annyira rossz látni hogy más pár elmegy együtt valahova vagy haverok mesélik hogy itt-ott voltak, és ezért nagyon irigyelem őket.

Eddig én hívtam mindig de semmi nem lett belőle,

szeretni szeret meg mondta is meg érzem, csak nem úgy viselkedik ahogy kéne

majdnem mindig csak neki lehet igaza, ő jobban tud mindent, és úgy érzem hogy nem nagyon kapom vissza tőle azt amit én adok neki,

ha néha puszit akarok neki vagy simogatni akarom azt mondja hogy nemár, és ő nem sűrűn simogat pedig jólesne ha kicsit többet

foglalkozna velem, vagy néha jó lenne ha csak magától írna egy sms-t hogy szeret, és hiányoznak ezek a dolgok.

Pedig én mindig foglalkozok vele kérdezem a napjáról stb. őt pedig nem nagyon érdekli az én napom vagy hogy mit csináltam.

És már éjszakákon át sírtam emiatt és egyszerűen nem értem hogy mi a gond és hogy velem lehet-e a baj?!

Nem tudom hogy meg-e mondjam neki a problémáimat, mert félek hogy ebből is veszekedés lenne.

(Fiúk is írjanak nyugodtan kíváncsi vagyok mindenki véleményére aki tud nekem segíteni)

Nagyon megköszönném ha írnátok! :(

2009. szept. 1. 23:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

nah szoval nem tudom hány éves vagy én 16 és fiu

nah deha ezt csinálja probálj vele beszélni mond neki nagyon elhanyagoltad a kapcsolatunkat meg hogy nemtetszik neked ahogy bánik veled talán mert nemszeretsz kérdezd meg ha nemnagyon fogja ez se érdekelni akkor mond neki ha nem változik otthagyod adsz neki pár napott és ha semmi akko szerintem lépj tovább most mond nem jobb lenne egy új kapcsolatot keresni vagy kis zsünetet tarani mint hogy kinzod magad vele miközbe lehet márt nem is szeret csak nemakarja megmondani szoval valamit lépj elöször szóba ha ugy nem megy cselekedj ha szeret ugy is visszakar menni hozzád. ha nem akkor legalább több idöt nem pazaroltál rá

2009. szept. 1. 23:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

hát pedig nem szeret. ezek a leírtak alapján, ha ez mind így igaz, akkor 100% hogy nem szerelmes beléd a barátod. talán csak veled van mert nem akar egyedül lenni vagy ki tudja miért. mindenesetre én a helyedben biztos hogy szakítanék vele és nem pazarolnék több időt és energiát egy ilyen halott kapcsolatra.

20/L

2009. szept. 1. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
úgy tűnik, hogy még elég éretlen, sokszor nem tudják becsülni azt, ami van, csak mikor már késő akkor döbbenek rá, hogy nem kellett volna. Vagy figyelmetlen, amit némi önkontrollal meg odafigyeléssel lehetne javítani, vagy már nem táplál olyan erős érzelmeket, mint te.
2009. szept. 1. 23:17
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Talán, mond el neki ezeket, ugy XD sen vágd a fejéhez.. Akkor rájön, hogy változtatni kell hanem elveszit.. És ha szeret akkor változtatni fog a helyzeten.. De ha nem mondod el neki magától nem jön rá... 20/F
2009. szept. 1. 23:18
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megpróbálok beszélni vele, hogy mit érez és miért vannak ezek a dolgok, ezek után biztosan lépni fogok.
2009. szept. 1. 23:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret, nekem is volt hasonló, jártam 1 lánnyal, de nem túlságosan érdekelt a napja, nem igazán hívtam fel stb. Csak a kapcsolatban ragadtam, de nem sokáig szerencsére, mert nem volt sok értelme.
2009. szept. 1. 23:20
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
ismerősömnél is hasonló gond merült fel. Beszélt a sráccal, pár napig minden jó volt, aztán megint kezdődött elölről...
2009. szept. 1. 23:20
 8/14 kolosszus22 ***** válasza:

Nem kellesz már neki, valószínűleg már más csajon jár az agya, vagy már el is kezdett építeni egy másik kapcsolatot!

22/F

2009. szept. 1. 23:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

mert egy tuskó. és, nem fog megváltozni.

F/24

2009. szept. 2. 01:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg mi az oka, hogy elhanyagolt... ha ott is flegmázik akkor sztem felejtős a dolog :S ismerős szitu csak én még nemtom mit tegyek... 20/l
2009. szept. 2. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!