Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban vonzódom a barátnőm anyjához. Nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés
elég jól tartja magát és elvált...
2011. nov. 3. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Sürgösen mondj leróla...

Szakíts a barátnöddel és mondd el mit érzel az anyja iránt..Biztos szemenköp,de ....

2011. nov. 3. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
kúrd meg, a legnagyobb funn egy anya-lánya party :D tudod hogy van a mondás kúrd meg az anyját, kúrd meg a lányát... Vagy nem így vagy? XD
2011. nov. 3. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Úristen, miért köpné szemen??? Ha elég intelligens lány, tisztában van vele, hogy néha bizony "shit happens" és bárki bármikor belenyúlhat. Te nagyon csúnyán belenyúltál. Mondd meg szépen a lánynak, hogy leszakad a képed, de más tetszik. Ha szerencséd van, nem kérdezősködik, hogy ki az.

23/L

2011. nov. 3. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen gondolkodj hosszú távon. Egy ideig tényleg jó elhancúrozni egy MILF-fel, de x év alatt ő egyszerűen kiöregedik, te meg ott vagy még mindig viszonylag fiatalon és koppansz. A barátnőd viszont többé-kevésbé veled együtt öregszik, tehát ott nincs ilyen gond. Goldoj mindig erre.
2011. nov. 3. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mindkettőjüket mit szólnak a dologhoz.Még jó is kisülhet belőle...:))))
2011. nov. 3. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt anno, nalam kimerult abban, h ra hokiztam meg, ha kurtam baratnom az anyjara gondoltam.

Volt egy idoszak mikor egyaltalan nem volt nehez, mivel olyanok voltak mint ket tojas.

Ugyan olyan haj, szolibarna bor, nyoges.

2011. nov. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!