Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzók! Együtt tudnátok lenni olyannal aki cigizik?
Figyelt kérdés
Vagy hosszú távon zavaró lenne? Én életemben nem szívtam el egy szálat sem, soha-soha, de ő meg rendszeresen cigizik. Ez így működhetne attól még?2013. jan. 27. 21:03
22/22 anonim válasza:
Igen. A barátom cigizik, én pedig nem.
Hozzátenném, hogy amikor összejöttünk, még én is cigiztem, csak azóta leszoktam, így nincs "jogom" panaszkodni, mert már ilyen volt, amikor beleszerettem.
Így működik. De ha ne adj' Isten, egyszer vége lesz a kapcsolatunknak, akkor nemdohányzó párt keresnék (ilyen sose legyen!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!