Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemdohányzók! Együtt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemdohányzók! Együtt tudnátok lenni olyannal aki cigizik?

Figyelt kérdés
Vagy hosszú távon zavaró lenne? Én életemben nem szívtam el egy szálat sem, soha-soha, de ő meg rendszeresen cigizik. Ez így működhetne attól még?
2013. jan. 27. 21:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem lennék. zavaró a cigi szaga a haján, a kezén, a ruháján és persze a száján is. ha megcsókolóztok még az ízét is érzed... biztos nem.
2013. jan. 27. 21:15
 12/22 A kérdező kommentje:

Na igen nekem is apukám napi 1 dobozzal szokott szívni. És autóban, mindenhol. És ezáltal én is sokszor "szívom" amit ő füstöl. Nem szeretem, de annyira nem is zavar. De talán pont emiatt nem gyújtottam rá soha.

Hát igen, majd meglátom. Meg lehet megkérném hogy vegyen visszább. :)

2013. jan. 27. 21:23
 13/22 anonim ***** válasza:
Én nem dohányzom, próbáltam már, pár slukkot szívtam, de valahogy nem jött be a dolog. Viszont több barátom is volt- hosszabb távon-, akik dohányoztak, és egyáltalán nem volt zavaró számomra. Lehet, mert megszoktam, hogy apukám nekem is dohányzik itthon.
2013. jan. 27. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jan. 27. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
kizárt. rosszul vagyok a füstjétől, nem kapok levegőt ha az utcán érzem akár. Nem is vagyok hozzászokva semennyire, családból senki sem cigizik, környezetemben is csak egy-két ember de ők is mindig elvonulnak messzire ha már nem bírják ki.
2013. jan. 27. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
Én már voltam iylen kapcsolatban, engem nem zavart. Rendesen kell fogat mosni, és kész.
2013. jan. 27. 21:59
 17/22 dR.senkiházi válasza:
Hat ha az dont nalad hogy cigizek e vagy sem akkor veszett ugy... mert ha tenleg bejon akkor kibirnad sot meg te is raszoknal lehet a kedveret :D nalunk is igy volt en lancdohanyos vagyok a baratnom nem es nem kertem meg hogy szokjon ra o kert tolem cigit es o se dohanyzott soha....es elotte tobb baratnom volt aki nem cigizett es zavarta es meg mielott osszejottunk volna azelott azt akarta hogy szokjak le megse tettem es igy mindig ugy jartam hogy kiprobalta mert lehet csabionak tunt neki :D es szerintem senkit sem kel elitelni azert mert cigizik vagy mas cigihez kapcsolodo termeket fogyaszt mert az o dolga es akit zavar egy cigis menyen areb mert ugyanugy ahogy neki nem szabad egyes helyeken cigizzen ugyan olyan mint ha a nem cigiseket zavarja a cigi fust....
2013. jan. 27. 22:03
 18/22 anonim válasza:

Szerintem nem et lenne a fő döntő, hogy cigizik vagy sem.ha ennyitől meggondolja valaki magát akor az nem igazi szerelem...

egy próbát megér h megkéred szokjon le a kedvedért mert te nen szereted a cigit

vagy arra kéred.meg ha ez nen jön be h amikor veled találkozik meg veled van ne cigizzen

2013. jan. 28. 00:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Előző párom nem dohányzott, sőt, egy kivételével egy sem... aztán úgy voltam vele hogy a dohányzás kizáró ok... és szerelmes lettem egy dohányosba... most vele vagyok boldog párkapcsolatban, nem érdekel hogy dohányzik-e vagy sem, szeretem így ahogy van. Persze szerencsém hogy hétvége kivételével csak napi 2-3 szálat szív, buliban persze nagyon sokat, de nem zavar...
2013. jan. 28. 00:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. jan. 28. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!