Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy párnak külön kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy párnak külön kell töltenie pár éjszakát az akkora nagy dolog?

Figyelt kérdés
Az unokahúgom 11 éves, az anyukája nem él, az apukája meg kórházban van. Van neki egy nővére, 23 éves. A nővérének van párja, együtt élnek. Az apjuk megkérte, hogy amíg ő kórházban van, a nővér költözzön haza a húgához, hogy legyen vele valaki, vihetné a pasiját is ,de az nem szeretne menni. És most körbetelefonált mindenkit, hogy ki lenne hajlandó a kislánnyal lenni, mert ő nem akar a pasijától külön tölteni semennyi éjszakát. Én ezt nem értem. Mi van abban ha külön alszanak 2-3 éjszakát?
2013. jan. 26. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezekután már nem is biznám rá a kislányt. Biztosan féltékeny a barátjára, õrizni akarja.

Legalább akkor vinnék a kislányt magukhoz, ja és a pasi pontosan akar levegõt kapni,azért nem akar menni, de ugy látszik nem sikerül neki?

2013. jan. 26. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Szeretek a párommal aludni, de nem halok bele ha nem tudok... Ilyen esetben pedig nem is értem meg a lányt. Elég tapló hogy megkérték vigyázzon egy gyerekre, de nem alszik a pasi nélkül..
2013. jan. 26. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Ez a lány egy szívtelen, buta nő! A apja helyében szankciót alkalmaznék vele szemben ezért a viselkedésért. Óriási kiesést jelentene, ha az ágya nem recsegne 2-3 napig? Szégyellheti magát!
2013. jan. 26. 21:03
 14/16 anonim ***** válasza:

Jesszus. A normális viselkedés az lenne, ha a nővér kérés nélkül rohanna haza a kishúgához, hogy vele legyen, míg apuka haza nem tér. És a normális viselkedés az lenne, ha a párja szó nélkül felajánlaná a segítségét, amennyiben azt megteheti. Az én barátom pl. nem tudna hazajönni, mert dolgozik, el kell magát tartania, de az biztos, hogy nem lenne probléma, ő megértené, ha haza kell mennem, én pedig nem is haboznék egy percig sem.

Máskor is voltunk már külön pár napig, mert ő is meg én is külön mentünk haza szülőkhöz...

Nem normális ez a lány, de a pasi is érzéketlen, hogy "nem szeretne".

Egyébként mióta vannak együtt, hogy ennyire össze vannak nőve?!

És te nem tudsz vele lenni esetleg?

2013. jan. 26. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a pasi nem kedveli a családját és zsarolja.Sosem lehet tudni.
2013. jan. 26. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az lesz hogy a kislányt viszik át magukhoz, és pár éjszakát ott alszik majd náluk. Csak ez így annyira nem lesz kényelmes, mert buszozni kell majd vele reggelenként. Mert messze van a suli. Szóval a gyerek miatt lett volna jobb ha otthon aludhat.

2013. jan. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!