Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azt állítják, hogy beteges a párunk facebookját megnézni szerintetek is?
a baráttal való problémamegosztásnál nem úgy értettem, hogy a párnak nem szólunk.. természetesen vele kezdeményezzük a probléma megoldását, de ha úgy nem megy, külső segítség kérése érthető
nagyszüleim nemrég tartották az aranylakodalmat, de a mai napig nem bontják fel az egymás nevére címzett levelet, még ha köztudott, hogy számla van benne, vagy ilyesmi, akkor sem
meggyőzni amúgy úgysem fogjuk egymást, úgyhogy annyi.. de Te ne szögezd le, hogy ki lesz boldog és ki nem.. mert csak azt tudhatod, hogy Te nem lennél az hasonló körülmények között:)
egyébként pedig ismerem a barátnőm barátait, barátnőit, és van amelyikkel jóban vagyok, van amelyikkel kevésbé... a párom barátnői nem lesznek automatikusan az én barátaim is, mert a barátsághoz nem csak egy "rokoni" szál kell... elbeszélgetek velük, de mindketten tudjuk, hogy igazából minket csak a barátnőm köt össze.. ahogy a barátnőm is hasonlóan viszonyul az én barátaimhoz
és mielőtt lefitymálnál, nem szórakozásról van szó, 6 éve vagyunk együtt:)
a mi életünket az önálló akaratunk köti össze, semmi más
kijelentettük régen, hogy "ha akarsz, megcsalhatsz, mert megteheted.. csak következménye lehet"
Ha féltékenységből csinálod, akkor elég beteges. Ha csak amúgy, akkor szimplán bunkó dolog. :)
Egyébként, még tüntetendő is!
178.§ (1) "Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő."
178/A.§ (4) "Aki magántitok jogosulatlan megismerése céljából hírközlő berendezés útján, illetőleg számítástechnikai rendszeren másnak továbbított közleményt, adatot kifürkész, és az észlelteket technikai eszközzel rögzíti, bűntettet követ el, és öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
33as(Y) :)
32es meg... en eleg pszichologiat tanultam ahhoz, hogy tudjam: az embernek mindig szuksege van egy maganszferara, amitmmaga alakit, es hasznal kizarolag.. vagyis pl hogy ellenorizetlenul azt mondjon vagy irjon amit csak akar..... ha ilyenre nincsmlehetosege, akkor teremteni fog egy menekulesi utvonalat az elmejeben... egy fantaziavilagot, ahol o all a kozeppontban, kepes barmire, legyozhetetlen, es nem utolso sorban lenyomozhatatlan. Igy lesz a felnott ember befele fordulo, vagy lesz kepzelt baratja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!