Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem a kapcsolatra? Vagy csak feleslegesen próbálkozom.
Rövidre fogva van egy lány , akivel nagyon jól kijöttem , hívtam randira viszont nem akart velem eljönni ,mert másba volt szerelmes vagy még most is az.Már le akartam róla mondani mikor kaptam tőle egy üzenetet amiben konkrétan szerelmet vall , de sajnos nem ő írta...
Én nagyon felkaptam rajta a vizet , tőle vártam magyarázatot mikor szerencsétlennek szinte semmi köze nem volt hozzá.Nem is szóltunk hetekig egymáshoz majd úgy jött hozzám bocsánatot kérni holott nem ő tehetett róla. Még itt is nagyon pipa voltam rá alaptalanul így nem akartam elfogadni a bocsánatkérést , viszont pár nap múlva rájöttem , hogy ezt nem kéne és megbeszéltük a dolgot , új lappal nyitottunk.Nagyon ragaszkodik hozzám kicsit úgyérzem többként mint baráthoz szokás és én is hozzá , mert még mindig nagyon szeretem , de már nem tudom lehet e még ebből valami, ha abba a másik csávóba zúgott bele...
aki ha akarta volna már rég együtt lennének.
Szerintetek ha kitartok , akkor lehet e még ebből valami vagy elrontottam teljesen az egészet..
16/f
Figyi a hiszti az sosem volt a részem max még 3 évesen. Egyszerűen csak nagyon felhúzott a dolog és ilyenkor nem tudok épeszűen gondolkozni.Sajnos ez nagy hibám , viszont ritkán akasztanak ki.
Szerintem más is így lenne , ha az akit szeret az átvágja , képébe hazudik. Amíg nem beszéltük meg én ezt hittem.
Bocsi,el se olvastam a kérdést.Hibáztam.Azt hittem ,hogy még egy rinyagépbe botlottam,aki sír,hogy nincs csaja.
Szerintem beszéld meg vele.De én nem biztos,hogy adnék egy ilyen után esélyt,mert nekem többet ér a büszkeségem és nem biztos,hogy el tudnám viselni,hogy valakinek én vagyok a b-terv,hogy ha valaki mással nem jön össze neki a dolog.Sajnos ilyenkor benne van a pakliban,hogy a kiszemelt visszaél azzal,hogy tetszik valakinek és hülyének is nézi.
Nem tudhatjuk,hogy lesz-e belőle valami vagy sem,mert minden kapcsolat különbözik és nincs egyiknél sem előre legyártott forgatókönyv.
Na köszönöm az értelmes válaszokat.
Sosem lógtam a nyakán és nem is tervezem , ismerkedek más csajokkal is , de sajnos ő bele szerettem bele , mert nem egy minden napi csajszi és végülis ő jött oda hozzám bocsánatot kérni és látszott rajta , hogy megviselte az eset.Alapvetően én is utálom , ha csak B terv vagyok valaminél , de valahogy nála ez nem tud érdekelni.
Talán az volna a legjobb , ha adok egy kis időt , hogy rendezzük a dolgainkat aztán mindent vagy semmit?Csak rájön , hogy ki számára fontos , ha meg nem akkor én odébb állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!