Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?
Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék.
30/f
frigidet esetleg.
nem hiszem, hogy épeszű nő belemenne egy ilyen kapcsolatba.
Ezek szerint minden lány csak szexet akar?
Na, jó tudni. Mondjuk gondolhattam volna...
"Ezek szerint minden lány csak szexet akar?"
Nem csak azt, de szerintem semmi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol nincs szex. MErt az legfeljebb lakótársi viszonynak tekinthető, semmiképpen sem párkapcsolatnak. Ugyanis szerintem a kettőt pont az különbözteti meg egymástól, hogy a párkapcsolatban van szex. És nemcsak egy évben egyszer, hanem annál jóval többször.
Úgyhogy nagyon nehéz lesz olyat találni, aki ebbe bele fog menni. Ha egyáltalán van.
Egészséges, normális ember igényli a szexet. Egyrészt a szervezete, hormonjai hajtják és kívánja, másrészt meg tudatában van, hogy a szex: örömszerzés. És NORMÁLIS ember miért fosztaná meg magát egy örömforrástól.
Súlyos problémáid vannak: fordulj szakorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!