Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?
Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék.
30/f
Még a delfinek is szexelnek élvezetből, az egészséges élethez hozzátartozik a szexualitás.
Neked nagyon beteg a lelked, ha nem akarsz ezzel sem a párodnak, sem magadnak örömet okozni, pszichológust fel kellene keresned.
Mitől párkapcsolat, ha nincs benne szex?
Csak csók és tapi?...és ha csókolózol, nem áll fel a cerka?
és olyan van ami csak szexről szól érzelmek nélkül?
mert én ilyet keresek, de ha bevallom az ismerkedő pasiknak, rögtön megsértődnek és lelépnek.
pedig nem velük van a bajom hanem hogy herótom van attól hogy mindig érzelmi dolgokat akarnak, nagy nehezen beléjük szeretek, aztán ők meg ezt nem tudják viszonozni.
akkor miért fáj nekik, ha anélkül lennék velük együtt, hisz ők is ugyanazt csinálják...
jah, hogy akkor nem bírnának irányítani, meg manipulálni...
biztos van esély a szexmentes kapcsolatra, de inkább vallásos vagy sokat csalódott csajok közt.
"Szerintem simán elképzelhető, hogy két ember együtt él úgy, hogy szereti-tiszteli egymást szex nélkül."
Lehet, de ha én szeretek valakit, akkor szexelni is akarok vele. És szerintem lelkileg és testileg egészséges emberek között ez a természetes. De nem biztos, hogy mindenki így gondolja, ez az én véleményem.
inkább kuvázz + fogadj örökbe egy kislányt :D (de azzal ne csinálj semmit xd)
így meg van a szex meg a szeretet is. problem solved
Ha az idősebbet olyan 90 felett gondolod, akkor valóban :-P
65-70 éveseket ismerek, akik még aktív szexuális életet élnek :-P
nem az volt a kérdésed, hogy minden lány csak szexet akar-e!!!!
ez egyáltalán nem igaz.
DE azt sem várhatod el senkitől, hogy a normális testi vágyait ne akarja kiélni, pláne egy -lehetőleg - szerelmen alapuló kapcsolatban.
ezért írtam a frigid nőket - "örülök", hogy sikerült lepontozni....
Egyébként meg nem is értelek. Egy 30 évestől azért ilyen kérdést nem várnék.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!