Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély olyan kapcsolatra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély olyan kapcsolatra a mai világban, amiben nincs szex?

Figyelt kérdés

Sokat csalódtam már, így a szex nem érdekel fiú létemre. Max. évente 1-szer lehet róla szó. Nem tudom ilyen lányt hol találhatnék.

30/f

2013. jan. 21. 10:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kár hogy nem írtál előbb! Pont egy éve ismertem meg vkit, 34 éves özvegy vagyok 2 gyerekkel. Nálunk van szex, de nagyon szar, béna a párom, a gyerekek még kicsik, kell nekik egy apa.

Szerintem keresgélj elvált vagy sőt főleg fiatal özvegy nők között, akiknek eleve már van gyerekük. Apa még lehetsz és lehet családod is.

2013. febr. 10. 16:18
 22/23 okoska31 ***** válasza:

kedves utolsó - eszedbe sem jutott, hogy esetleg lehetne javítani azon a szexen?

ha már volt olyan jó fej, hogy a 2 gyerekeddel együtt fogadott el, nem hiszem, hogy megérdemli (meg te sem), hogy ne találjatok egymásra az ágyban is.

ha csak béna, azon lehet segíteni. pl. elmondhatnád, hogy mit szeretsz. kitalálni nem fogja. (főleg, ha nem lepedőakrobata).

a vége ennek így nem lesz jó, és nem szeretném majd azt a kérdésedet olvasni, hogy szeretőt tartok, mert rossz a szex a párommal, mindig is az volt, de jó pótapja a két gyereknek, megszerették, ezért nem akarom elhagyni...

szóval megelőzés - kommunikáció - irány a jó szex. (grátisz gondolat: nem lehet, hogy nem is béna annyira, csak még mindig nem engedted el a volt férjed? egyébként részvétem...)

2013. febr. 14. 11:44
 23/23 anonim válasza:
Remélem azóta találtál valakit, és hogy rájöttél hogy ezt aszexualitásnak nevezik.
2018. márc. 23. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!