Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ebből? Csak szex?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből? Csak szex? Vagy többre is lenne esély?

Figyelt kérdés
van egy barátom (fiú) neki egy haverja aki teljesen rám van kattanva...azt szeretné mindenáron h feküdjek le vele. a barátom folyamatosan biztat h engedjek már a haverjának mert megveszik legalább csókoljam meg vagy vmi. aztán meg ezzel csak annyi a baj h szűz vagyok. nem szeretnék komolyabb kapcsolat nélkül szexelni. közben a fiúbarátom meg ugyanezt kezdte el mondani nekem h ő is szívesen meghúzna ha engedném. meg h velem álmodott h megengedtem a haverjának a szexet neki meg nem és ezért álmában megvetett engem...közben meg azt hajtogatják h nyugodtan megcsinálhatnám....de nekem a szüzességem sokat jelent ilyen szempontból. a fiúbarátomba nagyon úgy néz ki h belezúgtam, de ha neki csak szexre kellenék és így biztat h feküdjek le a haverjával akk nem is gondolna velem semmit se komolyan. mit tegyek??
2011. máj. 2. 22:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok ezen a bolygón többet élni....
2011. máj. 2. 22:58
 2/12 A kérdező kommentje:
-.- oké tudom h baromság de nekem fontos.
2011. máj. 2. 22:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg sokat jelent neked a szüzességed, ahogy írod, akkor egyik fiúval sem kefélsz. Majd jön egy harmadik, akit szeretsz és aki viszont szeret, vele legyen az első, hidd el, a fiúbarátoddal vagy a haverjával tennéd meg, csak megbánnád.
2011. máj. 2. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

énsem -.-

azt kell h mondjam h te egy szűz ribanc vagy :D

egy tisztességes nő ilyen kiejlentések után megsértődik és nem barátkozik ilyenekkel nemhogy elgondolkozik az ajánlaton főleg szüzen :D ribancagyu

2011. máj. 2. 23:04
 5/12 A kérdező kommentje:
köszike...nekem egy ilyen kijelentés kevés ahhoz h egy legalább jónak tűnő barátságot elcsesszen. mert ha nem teszem meg akk nem mondhat rám senki semmit. mellesleg az vesse rám az első követ aki még csak nem is fantáziált soha...
2011. máj. 2. 23:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Eszedbe ne jusson...
2011. máj. 2. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne csináld! Majd később jön valaki aki tényleg szeret és nem csak le akar fektetni. Hidd el, később még hálás leszel magadnak, hogy itt nem mentél bele ebbe a hülyeségbe. (Rengeteg ilyen topic volt itt is, hogy ki hogyan vesztette el a szüzességét: rengetegen írták, hogy elhamarkodottan döntöttek és nagyon megbánták később)

Amúgy valószínűleg a barátod csak azért mondta hogy feküdj le a haverjával, mert úgy könnyebben megszerezhetne. Még írtad is hogy közben ő is elkezdte mondani.

2011. máj. 2. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
egy normális nő akkoris minimum megsértődik, az a baj hogy nem gondolsz bele mi járhat az ő fejében :D semmi negativat nem reagálsz nekik ezekre ők már elkönyveltek téged egy ribancnak csak tudják hogy még szüz vagy ezért nehéz téged megkapni de majd ha betörnek! :P
2011. máj. 2. 23:50
 9/12 A kérdező kommentje:
mi az h betörnek?? nem vok én vmi megvadult állat...mellesleg, nem feküdnék le egyikkel se...most h így belegondolok reagálhattam volna máshogy, de ott volt a rózsaszín köd a szemem előtt hisz bele voltam (vagyok) zúgva a haveromba
2011. máj. 3. 01:12
 10/12 anonim ***** válasza:

hát, most hogy tudod, hogy simán körbe adnának bódult állapotodban, talán már kiszerettél belőle:) szerintem vigyázz velük...

a betörést meg úgy értette szerintem, hogy addig mondogatják, egyszer csak beadod a derekad. ne barátkozz ilyen fajankókkal! :|

2011. máj. 3. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!