Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ebből? Csak szex? Vagy többre is lenne esély?
Figyelt kérdés
van egy barátom (fiú) neki egy haverja aki teljesen rám van kattanva...azt szeretné mindenáron h feküdjek le vele. a barátom folyamatosan biztat h engedjek már a haverjának mert megveszik legalább csókoljam meg vagy vmi. aztán meg ezzel csak annyi a baj h szűz vagyok. nem szeretnék komolyabb kapcsolat nélkül szexelni. közben a fiúbarátom meg ugyanezt kezdte el mondani nekem h ő is szívesen meghúzna ha engedném. meg h velem álmodott h megengedtem a haverjának a szexet neki meg nem és ezért álmában megvetett engem...közben meg azt hajtogatják h nyugodtan megcsinálhatnám....de nekem a szüzességem sokat jelent ilyen szempontból. a fiúbarátomba nagyon úgy néz ki h belezúgtam, de ha neki csak szexre kellenék és így biztat h feküdjek le a haverjával akk nem is gondolna velem semmit se komolyan. mit tegyek??2011. máj. 2. 22:56
11/12 anonim válasza:
Hülyének néznek és ki akarnak használni. A barátod meg próbálja ráddumálni a dolgot. De igen, az egész csak arra megy ki, hogy megdugjanak. Én ilyenekkel nem hogy nem barátkoznék, de még csak nem is beszélnék.
12/12 A kérdező kommentje:
igen tudom...igazatok van. de ettől eltekintve ő volt a legjobb eddigi fiúbarátom. és tényleg elszomorít h ennyibe néznek...pedig szerintük ez egyáltalán nem lenne kurv@ság pedig sztem nagyon is. ezt is gondolom azért mondják h megtegyem...de nem fogom. bár sajnálom haveromat mert én tényleg szerettem. és szeretem is még. de ez lerombolja mindazt amit eddig felépítettem.
2011. máj. 3. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!