Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról, h "nincs időm
kapcsolatra"?
Figyelt kérdés
Nem egy pasival találkoztam már,akinek nem volt ideje kacsolatra.. én ezzel úgy vagyok,h ha akarná ,lenne ideje. mondok egy példát: kb öt percre laktok egymástól. Nem találna néha pár órát,h veled legyen? Miért kell ez a duma,ha egyszer megmondod neki,h legyen őszinte és mondja meg,h nem érez semmit,mert így egyszerűbb lenne elfelejtened.. Nem a férfiakat akarom ezzel minősítenui,meg lehordani,de mi ennek az értelme??
Szerintem aki ezt mondja tök mindegy hogy fiú e vagy lány
az egy idióta
2013. jan. 9. 22:12
2/19 anonim válasza:
semmi, nem meri bevállalni. ennyi
2013. jan. 9. 22:15
3/19 anonim válasza:
mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen
2013. jan. 9. 22:17
4/19 anonim válasza:
Egyszerűen nem jössz be neki,nem akar megsérteni!
2013. jan. 9. 22:23
5/19 anonim válasza:
Ha már itt tartunk,nem a nőket akarom minősíteni,de pl miért mondják,hogy "van barátom",ha aztán kiderül h még sincs nekik?
Vagy miért mondják,hogy "most nem akarok ismerkedni,de barátok lehetünk!"
Ugye,hogy ugye? :)
2013. jan. 9. 22:25
6/19 anonim válasza:
Hmmm...1,5 évig dolgoztam, suliztam és vezettem a kis albérleti hàztartásom és NEM volt időm kapcsolatr. Komolyan,, ebbe az életformába max annyi fért bele, hogy néha elmentem szombaton bulizni a barátaimmal, de akkor vasàrnap kialvatlanul dolgoztam.
Pedig akartam volna kapcsolatot, de mit adhartam volna? Este félórát, miközben mosogattam?
2013. jan. 9. 22:26
7/19 A kérdező kommentje:
Nem úgy vettem észre,h nem jövök be neki... Nos mindegy. Az utolsóval egyetértek VALAMILYEN szinten. Mi lehet,h ha nem tetszik az illető,azt mondjuk,h barátunk van. Nade én ezeket nem az első alkalommal kapom meg,hanem többszöri találkozás és kavargatás után. Legjobb barátnőm ugyanez,randizott is a fiúval nem egyszer,majd megkapta,h nem lenne rá ideje. Ha már első alkalommal kiderül,h egy alakolmra nem vagyunk kaphatóak,ti meg komolyat nem akartok,akkor miért kell tovább hülyíteni? Erre szeretnék csak választ,a kérdésemben nem írtam le pontosan,elnézést.
2013. jan. 9. 22:29
8/19 anonim válasza:
Konkrétan én zenére,táncra,2 fajta sportra járok szóval nekem tényleg nincs időm..
De nem hülyítenék senkit.Ha randi után mondja az csak kifogás..
2013. jan. 9. 22:36
9/19 anonim válasza:
Ja és nem feltétlenül azért hagyta a csajt mert nem fekűdt meg..nem illettek össze lelkileg,stb..
2013. jan. 9. 22:38
10/19 anonim válasza:
Egyéjszakásra ti nem, komoly kapcsolatra ők nem.
Kompromisszumos megoldás egy szeretői viszony lenne, legalább is a nincs időm kapcsolatra palik szerint, de te úgy látszik nem vetted a lapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!