Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek az életemmel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek az életemmel, ha már nincs többé esélyem kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta szeretek valakit és nem tudok senki mást.

Már nem beszélünk egy ideje, vlsz soha nem is fogunk de én képtelen vagyok mással együtt lenni, mást szeretni és ez nem fog megváltozni.

Hogy éljem majd az életem, mivel pótoljam a társat, hogyan töltsem ki a szabadidőmet?

Ne gyertek azzal hogy majd elfelejtem meg szeretni fogok mást mert eddig is épp elég idő lett volna rá mégse ment.

2012. okt. 18. 23:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért nem beszéltek?
2012. okt. 18. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Minden az agyban dől el. Ez a dolog is. Milyen idős vagy? (ha meg szabad kérdeznem)
2012. okt. 18. 23:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Miatta nem beszélünk. neki más tetszik, egy olyan valaki aki vele is és velem is szemét volt.

Néha felkeresi csak azért hogy piszkálja, ő meg egy csettintésére azonnal rohan.

Én pedig nem tűrtem ezt, vagy ő, vagy én.

Aztán persze a lány bepasizott, most már biztos újra érdekes lennék én is. Csak egyszer már megbocsájtottam ezt, újra nem fogom.

2012. okt. 18. 23:29
 4/15 A kérdező kommentje:
Huszonéves vagyok, szóval már nem tinilány.
2012. okt. 18. 23:29
 5/15 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz neki megbocsájtani, akkor döntsd el hogy vége és punktum, és nyissál más férfiak felé! Minden az agyban dől el!
2012. okt. 18. 23:33
 6/15 A kérdező kommentje:

Hagyd már ezt az agyas szöveget. hiába fogja fel az agyam a tényeket ha a szívemet nem érdekli.

Nem mindenki egy kétlábon járó Racionalizmus.

Főleg nem én.

2012. okt. 18. 23:40
 7/15 anonim ***** válasza:
64%
Bocsánat, én csak segíteni akartam. De úgy látom, te nem is akarsz innen szabadulni!
2012. okt. 18. 23:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Nem, hát éppen ezt írtam hogy nem tudom elfelejteni.

Azt kérdeztem mit kezdjek az életemmel, utazzak-e el, milyen hobbit kezdjek el.

Nem az érdekel hogy keressek mást mert nem kell senki.

2012. okt. 18. 23:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Addig nem felejted el amíg gondolsz rá... amint mással foglalkozol, legyen az tanulás, munka, utazás, szórakozás, pasizás, akármi amit akarsz... azután hogy nem gondolsz rá, már nem fog annyira érdekelni, idővel el is felejted. Ha akarod. Fiatal vagy még. Szóval hogy mit tegyél? Csinálj olyasmit ami érdekel és lefoglal, és ne sajnálkozz meg ne szenvedj valaki miatt, annak semmi értelme. Az élet nem a szerelemről szól, anélkül is lehet boldogan élni, akár egyedül is.
2012. okt. 19. 00:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, egy kis környezetváltozás biztos jót tenne neked, ha van lehetőséged kicsit elutazni vagy elköltözni más városba vagy esetleg országba.

Nem tudom mivel foglalkozol, de akár tanulhatnál új dolgokat (nyelvet vagy bármit, ami érdekel), keress új hobbikat. Kreatívkodj!! :)

2012. okt. 19. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!