Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek arról, h "nincs időm
kapcsolatra"?
Figyelt kérdés
Nem egy pasival találkoztam már,akinek nem volt ideje kacsolatra.. én ezzel úgy vagyok,h ha akarná ,lenne ideje. mondok egy példát: kb öt percre laktok egymástól. Nem találna néha pár órát,h veled legyen? Miért kell ez a duma,ha egyszer megmondod neki,h legyen őszinte és mondja meg,h nem érez semmit,mert így egyszerűbb lenne elfelejtened.. Nem a férfiakat akarom ezzel minősítenui,meg lehordani,de mi ennek az értelme??
Hát én csak azt tudom mondani, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek tényleg nincs ideje. Alapból mikor jóban lettünk/ismerkedtünk már mondta, hogy neki nincs ideje barátnőre. Végül még is csak összejöttünk. 4 hónapig tartott, majd szakítottunk, azért mert valóban nem volt elég ideje rám.
Viszont valamilyen szinten én is egyetértek azzal, hogy az embernek arra van ideje, amire ő maga akarja.
2013. jan. 9. 22:46
12/19 A kérdező kommentje:
Jólvan,köszönöm. Én tényleg nem rosszindulatból kérdeztem,sorry fiúk. Kíváncsiságból,mert a tudatlanság a legrosszabb és mivel ő sosem azt mondta,h nem érez semmit,hanem h nincs ideje,így elég rosszul esett. És véleményem szerint van ideje,egész nap online facebookon és posztolgat.. meg mint említettem öt percre sem lakik tőlem.. köszi a válaszokat
2013. jan. 9. 22:47
13/19 anonim válasza:
a "nincs időm" duma, azért van, hogy B tervre elő tudjon venni. ha rád "fanyalodik". tartalékot képez, mondhatnánk így is.
2013. jan. 9. 22:49
14/19 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, mert bunkó és kész. Nem érdemes az ilyenre energiát pazarolni, te megtetted, ami tőled telt. Ha ő azt mondja, hogy nem, akkor hagyd rá. Ha ilyen gáz módon nyilvánítja ki, magára vessen. Majd rájön évek múlva, hogy nem tud csajozni, és akkor majd írogatja ki ide a hülye kérdéseit: "25 éves vagyok, de még nem volt barátnőm. Hogy kell csajozni?"
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy:
Lehet, hogy ő egy tudóspalánta, aki titokban szupertitkos kísérleteket folytat a ház alatti pincéjében a saját készítésű időgépén. Azért van fent facebook-on és posztolgat, hogy ezt leplezze.
Most még ez veszi el minden idejét, de ha kész lesz az időgépe, végtelen ideje lesz rád!
2013. jan. 9. 23:54
15/19 anonim válasza:
Egy kapcsolathoz idő kell. és ez tényleg így van. Mikor nagyon elfoglalt voltam semmire sem volt időm. zongora lovaglás, vívás heti kétszer, színészképző heti 3-szor, külön nyelvtanulás, elit suli. Persze hogy levegőt venni sem volt időm. De ez elég extrém eset. Ha valaki tényleg nem egy nagyon elfoglalt ember akkor bizony sz*ar kifogás.
2013. jan. 9. 23:59
16/19 A kérdező kommentje:
Koszi. 14-es! Tetszik az idogepes verziod! :D egyebkent pont 25,lehet h mar irogat is. :D
2013. jan. 10. 00:50
17/19 anonim válasza:
15-ös! Hogy oldódott meg a helyzeted?
2013. jan. 10. 23:51
18/19 anonim válasza:
Hát sok dolgot abbahagytam vagy elvégeztem. Rájöttem hogy a színszettel nem sokra viszem, a lovaglás vívás megmaradt hobbinak. Az elit sulinak hála most elit egyetemen tanulok a zongora 7 évével kijártam a sulit, a nyelvtanulásnak hála pedig most csinálom a 3. nyelvvizsgám. Az egyetem mellett tengernyi időm van és már több mint fél éve boldog párkapcsolatban élek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!