Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmondhatom neki anélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondhatom neki anélkül, hogy sértődés lenne, hogy ne szorongassa, dögönyözze ennyire erősen a fenekemet?

Figyelt kérdés

A barátommal a pettingnél tartunk, és hát úgy ahogy van, beleszerelmesedett a fenekembe. Amivel végülis nincsen semmi gond, én úgysem tudok még sok mindent nyújtani neki, mert szűz vagyok. Először még izgató is volt, ahogy markolászta, de egyre durvábban csinálta. Nem mertem neki szólni, hogy hagyja abba, mert nem akartam megbántani. De utána rettenetesen fájt. Biciklizni például nem is tudtam két napig utána. Tudom, hogy nem direkt tette, fel sem méri talán, hogy mekkora erő van a kezében. Legközelebb mondjam meg neki előre, hogy ne durvuljon ennyire, vagy szóljak közben, ha már túl erősen csinálja. Nem akarok ebből balhét. Nem akarom, hogy azt higgye, hogy én semmit sem engedik neki, csak hát nem vagyok mazohista alkatú ember.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. szept. 1. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szólj neki ha már érzed durvul.
2009. szept. 1. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem mondd neki közben, ha fáj. Vagy "szisszenj fel", hogy lássa h nem esik jól neked.
2009. szept. 1. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szólsz, akkor azt hiszi semmi probléma ezzel. Nyugodtan szólj, hogy kicsit finomabban szeretnéd, biztos nem lesz sértődés belőle, hiszen feltételezem fontos neki,hogy Neked is jó legyen együttlenni Vele.
2009. szept. 1. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenképp non-verbális módon jelezz neki vissza mert ilyen módon egáltalán nem bántó mert teljesen ösztönszerűnek tűnik, nem hazudunk a testbeszéddel, és egy figyelmes pasi odafigyel rá hogy meddig kellemes a másiknak. Én legalábbis még engesztelő puszit is nyomnék a párom fenekére ha kiderülne h túl nagyot sóztam rá :P Szóval legközelebb éreztesd vele félreérthettelenül. Az nem bántó. De nem hiszem h ő is szótlanul bírná ha élvezetből elkezdenéd a tökeit morzsolni.
2009. szept. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!