Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint az ördögi kör. :/ megmondhatom neki?
Noss!
Ez egy fő probléma amit a nők kiszúrnak szinte azonnal egy pasinál az pedig az , hogy határozatlan, és tétova.
Ezen kellene először is változtatnod, több önbizalom kellene, legyél vidámabb, őszinte mosolyt mutass iránta, feléje. És mond meg konkrétan a szemébe, hogy mit gondolsz és mit érzel.
De javaslom, hogy kérdezd meg töle de őszintén a szemébe nézve , és néha mosolyogj, hogy "szerinted én milyen ember vagyok" , aztán utána kérdezd meg tőle, hogy szerinted, "te magad milyen ember vagy".
Nem veszíthetsz semmit, légy határozott magabiztos, és ne lehajtott fejjel járj, előre nézz és keresd a tekintetét, ne félj a szemébe nézmni.
Szerintem mond meg neki.
Sok sikert!
18:54 -es vok:)
bocsi de úgy vettem ki a szavaidból mitha fiú lennél :)
hátigen... nem sokat fogalmazgattam xD
de bárcsak fiú lennék... :/ xD
sztem is mond meg neki.
Egyébként nyugi nem ez az ördögi kör, ebből még ki lehet vhogy jönni.
Az ördögi körben én vok most sajna: akit én szeretek az nem szeret, engem meg vki más szeret és ez egy jó hosszú lánc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!