Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyha szeretnék felíratni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha szeretnék felíratni fogamzásgátlót akkor megmondhatom a nőgyógyásznak, hogy melyiket szeretném, melyikről hallottam sok jót, vagy azt ő dönti el?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Megmondhatod, mit szeretnél, de lehet, hogy le fog róla beszélni, mert nem a te típusodhoz tartozik.

Amúgy nagyon sokféle tabi van, lehet ő ajánl egy mégjobbat, mint amiről te hallottál. :)

Én pl. mondtam, hogy nem szeretnék hízni tőle, sőt, inkább fogyni szeretnék, ezért olyat adott, ami felgyorsítja az anyagcserémet.

2011. júl. 17. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha normális a nőgyógyászod, meghallgatja, milyet szeretnél és esetleg miért, utána személyes szempontok alapján vagy jóváhagyja, vagy másikat ajánl.

De ha olyan bunkó tirpák jutott neked, mint amilyen a mi városkánkban is, akkor szerintem a lónyugtatót is felírathatod vele, mert nagyon nem érdekli, mi lesz Veled, esetleg a recept mellé odaveti hogy majd azért megvizsgál valamikor, de nem most.

2011. júl. 17. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Magánorvoshoz járok, aki elég drága de megéri. Nem megyek sztk-s orvoshoz azután hogy anyukám majdnem belehalt a méhen kívüli terhességbe a figyelmetlen doki miatt. Ez a doki meg odafigyel mindenre, és meg is hallgat.

Igazából attól félek, hogy csökkenni fog a libidóm. Ezt nagyon nem akarom, és kb. mindegyik tabiról ezt mondják.

2011. júl. 17. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmondhatod melyiket szeretnéd,és vizsgálat után eldöntitek melyik jó neked. A libidócsökkenés sajna igaz.
2011. júl. 17. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!