Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mihez kezdjek? Ki vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek? Ki vagyok szolgáltatva.

Figyelt kérdés
párom is otthon él a szüleivel, én is az én szüleimmel. a párom nem jöhet hozzánk, ezért öreganyámnál kell lennünk, ami kiszolgáltatott helyzet mert el kell hallgatnunk a hülyeségeit, h leb.asz mindenért amiért nem kéne, hogy a másik testvéremet isteníti engem meg a sárga földig aláz, ha nem öreganyámnál vagyunk akk a páromnál, másfél szobás lakásba laknak 3-man plusz 1 kutya egy macska. és heti 3szor mehetek hozzájuk, pont ezért, és nem bírom őket nagyon, ők se engem de jópofizni kell h ott lehessünk, beleköt mindenbe. hogyan szüntethetném meg ezt a kiszolgáltatottságot? sose azt csinálom amit szeretnék, munkahelyünk nincs, máshoz nem tudunk költözni pénz nélkül. 20/l és ő 26/f
2013. jan. 24. 09:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Aki akar dolgozni az tud! Csak nem kell válogatni ... a szükség nagy úr. Aki nem talál magának munkát az nem is igazán akar dolgozni.
2013. jan. 24. 11:25
 12/26 A kérdező kommentje:
ez hülyeség ha vki akar munkát de nem talál akk nem is akar dolgozni. mit gondolsz miért van annyi szegénység h néha a saját gyerekeiknek nincs ennivaló??? mert direkt éheztetni akarják a SAJÁT GYEREKEIKET???
2013. jan. 24. 12:25
 13/26 anonim ***** válasza:
Igen! Mert aki nem dolgozik az nem is akar! Mert inkább éheztetik a saját gyerekeiket, minthogy elmenjenek dolgozni, vagy olyan munkát elvállalni, ami derogál ...
2013. jan. 24. 12:27
 14/26 A kérdező kommentje:
am meg nekem abból van elegem hogy nem tok semmit kezdeni az életemmel, saját házat saját életet akarok. és akk szted én munkakerülő vok??? igazad van, egyetlen vágyam ilyen kiszolgáltatott helyzetbe lenni életem végéig mint most vok. gondolkodj már egy kicsit !!!
2013. jan. 24. 12:27
 15/26 anonim ***** válasza:

Képzeld 21 évesen elköltöztem otthonról 2 szatyor ruhával, mert annyim volt és ez volt minden amit otthonról kaptam.

2 év múlva volt lakásom ... 8 év múlva volt egy kis házam ... 10 év múlva volt egy baszott nagy házam, két kocsim és közben három gyereket is neveltem tisztességgel.

Ja! Nincs diplomám és nem a fővárosban éltem! Egyet csináltam: dolgoztam! Napi 12-14 órát, 3 munkahelyen is ha kellett. És nem válogattam, a tanítástól a napszámig a földeken sárban kúszva is ... bármit elvállaltam.

Nem sírni kell és bizonygatni, hogy milyen szar a helyzeted, hanem tenni ellene. Ha azt az időt amit itt eltöltesz a nehéz sorsod bizonygatásával arra fordítottad volna, hogy 10 céghez önéletrajzot küldesz, vagy rákeresel a neten külföldi munkavállalási lehetőségekre, akkor már előrébb lennél. De inkább itt sírsz, ahelyett, hogy cselekednél. És még vigasztaljunk is ... :-P

2013. jan. 24. 12:35
 16/26 A kérdező kommentje:
akk próbálj meg 10 osztállyal melót találni. és még mielött azzal jönnél h tanuljak tovább, nincs rá pénz. és akk mondm eg azt nekem hogyan menjek ki külföldre??? cégek elkérnek több száz ezer ftot a közvetítésért, ismeretségem nincs, magamtól meg nem mek ki olyan alapon h vagy találok melót vagy nem. ha annyira okos vagy akk mond meg te h csinálnád.
2013. jan. 24. 12:40
 17/26 anonim ***** válasza:
10 osztály? mi lett a maradék kettővel? az állami oktatás ingyenes.
2013. jan. 24. 12:53
 18/26 A kérdező kommentje:
nem azon kell rágódni. meg ehez senkinek semmi köze. am meg a bejárás nem ingyenes.
2013. jan. 24. 12:58
 19/26 anonim ***** válasza:

Már megmondtam: cselekedj a siránkozás helyett!

Egyébként meg egy kis iskola még rád férne, akkor nem kellene kódfejtőnek lennem, hogy el bírjam olvasni, amit megpróbálsz leírni. Bár igaz, ami igaz, ha ilyen helyesírással adsz be egy önéletrajzot valahova, akkor nem sok esélyed van :-P

Egyébként meg utána jártál az összes lehetőségnek a külföldi munkákkal kapcsolatban? Mert nekem van kint pár ismerősöm és senki nem fizetett százezreket ért, hogy kimenjen.

Mondjuk amikor szőlőben napszámban dolgoztam, akkor senki nem kérdezte, hogy milyen végzettségem van ...

2013. jan. 24. 13:06
 20/26 A kérdező kommentje:
ha annyira nagy a szád akk szólj pár ismerősödnek h juttasson ki. aztán majd meglátjuk h ki nem akar dolgozni okoskám.
2013. jan. 24. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!