Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem annyira közeli ismerősömról lenne szó mihez kezdjek vele?
Figyelt kérdés
szóval a csaj szokott mesélni nekem a barátjáról most pl. azt hogy szakítani akar vele mert már nem bírja elviselni ahogy viselkedik
. sajnálom szegényt de közben azt kellett észrevennem hogy az én barátommal egyre inkább össszemelegednek.
én nagyon féltékeny vagyok nagyon de erre semmi okom a csaj szerint én mégis félek hogy amilyen nyomulós a csaj a végén a barátom az övé lesz
légyszi adjatok valami ötletet vagy tanácsot
2013. jan. 21. 00:36
3/5 A kérdező kommentje:
attól félek én is
2013. jan. 21. 00:40
4/5 anonim válasza:
Ha nem olyan közeli ismerős, hogy jön neki képbe a barátod, és miért foglalkozol a bajával? Semmi közöd hozzá. És hogy a csaj nyomulós, még nem jelenti azt, hogy a barátodat is érdekli. Építsd le ezt a csajt, ha nem bízol benne.
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy mostanra már te érdekled? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!