Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dark Angel97 kérdése:

Mit kezdjek most?

Figyelt kérdés
A sztori abból áll hogy ő nagyon durván beszélt velem... És amikor átmentem hozzá hogy meglepjem ő annyit mondott hogy takarodjak haza... Ez akkor nagyon megbántott... Karácsony elött szakitott pár nappal és most vissza akar szerezni.Azt mondta megváltozik meg ilyenek.És egyik nap amikor beszéltem vele elküldött a fenébe mert nem tudott anyukám pénzt adni hogy lemenjek hozzá mert ő messzebb lakik és mivel nekem van bérletem a legközelebbi városhoz oda letudtam menni. És utána elküldött a fenébe. Nem tudom mit érzek iránta már. A fiúval 1 évet voltam

2013. jan. 8. 19:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezek után mi a kérdés? Miért törődsz még ennyire vele, miközben látszik, hogy csak azért keresne újra, mert nincs jobb lehetősége... Nem szeret téged.
2013. jan. 8. 19:59
 2/12 Hole Hunter ***** válasza:
Eleve nem kellett volna ekkora gyökérrel szóba állnod...sztem nagyon gyorsan felejtsd el őt!
2013. jan. 8. 20:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő eléggé öngyilkos hajlamú. És azt mondta hogy ő megöli magát ha nem leszek vele mert nagyon szeret...És azóta 3szor ütötte ki magát gyógyszerekkel. És még elvileg gége rákja is lehet hogy van...
2013. jan. 8. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Hagyd a fenébe! Ha ez csak egyszer fordult volna elő, hogy durván beszél veled, az még talán elfogadható, pillanat heve... De hogy többször... Lépj tovább, és csak olyannal foglalkozz, aki megbecsül, és értékeli az igyekezeted. ;)

17/l

2013. jan. 8. 20:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Sajnálat miatt meg ne maradj mellette! Ő ezt elég keményen kihasználja
2013. jan. 8. 20:03
 6/12 anonim válasza:

Nem szeret. Azért szakított, hogy ne kelljen ajándékot vásárolnia, és mivel nem jön be senkinek, visszajönne. Ha nem tudod mit érzel, akkor vess véget a kapcsolatnak és szóba se állj vele többet. Egy nővel nem lehet így bánni.

18F

2013. jan. 8. 20:03
 7/12 D'a ***** válasza:
akkor ölje meg magát.. ennyi :D úgyse meri...csak a szája jár.. ne foglalkozz vele :) nem érdemli meg...
2013. jan. 8. 20:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Néha még úgy érzem hogy hiányzik amikor este átölelt... Mert 1 év után nem csak rosszat de sok jót is szerzett... És úgy érzem ezek hiányoznak
2013. jan. 8. 20:08
 9/12 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Neked nem ő, hanem valaki aki szeret hiányzik.

Továbbá a régi mondás szerint: Aki hülye, az haljon meg...

2013. jan. 8. 20:12
 10/12 anonim ***** válasza:
had a faszra
2013. jan. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!