Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek? Ki vagyok szolgáltatva.
7-es, azért az a 100 km kicsit sok. Hogy tudnak bejárni, ha albérletre egyelőre nincs pénzük, nincs kocsi és a tömegközlekedés nem teszi lehetővé? Nálunk még 50-60 km távolságra sem lehetne bejárni dolgozni, mert olyan a közlekedés.
Valahol közelebb kell először munkát keresni. Én elhiszem, hogy nehéz, én egész eddigi életemben dolgoztam, mióta kijártam a sulit és most két éve semmi, pedig ha valaki mindent megmozgatott, az én vagyok, de itt is nagyon nehéz munkát találni, mindenhonnan elküldenek.
Ha van valami multi, valami nagyáruház a közelben, ott mindenképp megéri próbálkozni többször is árufeltöltőnek, pénztárosnak, takarítónak. Esetleg ha van valami nagyobb gyár, be kell menni, hátha vesznek fel betanított munkást.
A külföld, ha nincs ismeretségetek és nincs társaság, amivel kimennétek és nyelvtudásotok sincs, akkor tényleg nem biztos, hogy jó ötlet. De érdeklődjetek ismerősöktől, akik már voltak kint, hogy nem tudnak-e valami lehetőséget, vagy hátha ismernek valakit, aki tud. Mondjuk többen kimenni valami mezőgazdasági munkára, vagy ilyesmi. Hátha találtok valamit!
Patkányméreg! Az a megoldás! Mindenkinek kiosztod egy szendvicsbe, és már is üresek a kecók. Válogathattok is közöttük.
Persze előtte kóstoljátok meg a pároddal, hogy van e hatása. Bevágtok egy egy szendvicset, és megnézitek működik e a méreg. Ha igen lehet kezdeni kiosztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!