Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mihez kezdjek? Ki vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mihez kezdjek? Ki vagyok szolgáltatva.

Figyelt kérdés
párom is otthon él a szüleivel, én is az én szüleimmel. a párom nem jöhet hozzánk, ezért öreganyámnál kell lennünk, ami kiszolgáltatott helyzet mert el kell hallgatnunk a hülyeségeit, h leb.asz mindenért amiért nem kéne, hogy a másik testvéremet isteníti engem meg a sárga földig aláz, ha nem öreganyámnál vagyunk akk a páromnál, másfél szobás lakásba laknak 3-man plusz 1 kutya egy macska. és heti 3szor mehetek hozzájuk, pont ezért, és nem bírom őket nagyon, ők se engem de jópofizni kell h ott lehessünk, beleköt mindenbe. hogyan szüntethetném meg ezt a kiszolgáltatottságot? sose azt csinálom amit szeretnék, munkahelyünk nincs, máshoz nem tudunk költözni pénz nélkül. 20/l és ő 26/f
2013. jan. 24. 09:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
keressetek munkát mindketten.
2013. jan. 24. 09:58
 2/26 anonim ***** válasza:
munkahely+albérlet
2013. jan. 24. 09:59
 3/26 A kérdező kommentje:
messzebb lenne munnka, de nincs pénzünk elmenni, mert 100 kmre van tőlünk, és az albérletre kauciót is kérnek. meg amúgyis egy 100 ftunk nincs. a páromtól elveszi az anyja, meg ha nem adná oda a segélyt akk nem lenne mit enni.
2013. jan. 24. 09:59
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha felnőtt emberek vagytok, miért nem dolgoztok és éltek önálló életet?
2013. jan. 24. 10:00
 5/26 anonim ***** válasza:
Próbáljatok meg valahol elhelyezkedni, majd albérletbe költözni. Ez egy megoldás lehet számotokra. :)
2013. jan. 24. 10:00
 6/26 A kérdező kommentje:
külföldre tervezzük h megyünk. ausztria vagy német. csak nem tudjuk hogyan álljunk neki. cég drága ismeretség nincs.
2013. jan. 24. 10:06
 7/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez jellemző a mai fiatalságra! Ez sem jó, az sem jó, költöznék, de nincs pénzem.....ahova mehetnék dolgozni, az messze van, a külföldi munkakeresésnek, meg nem tudom, hogy kell nekiállni....... 100 km-es körzetbe nincs olyan munkahely, ahol próbálkozhatnátok?
2013. jan. 24. 10:32
 8/26 anonim ***** válasza:

7-es, azért az a 100 km kicsit sok. Hogy tudnak bejárni, ha albérletre egyelőre nincs pénzük, nincs kocsi és a tömegközlekedés nem teszi lehetővé? Nálunk még 50-60 km távolságra sem lehetne bejárni dolgozni, mert olyan a közlekedés.

Valahol közelebb kell először munkát keresni. Én elhiszem, hogy nehéz, én egész eddigi életemben dolgoztam, mióta kijártam a sulit és most két éve semmi, pedig ha valaki mindent megmozgatott, az én vagyok, de itt is nagyon nehéz munkát találni, mindenhonnan elküldenek.

Ha van valami multi, valami nagyáruház a közelben, ott mindenképp megéri próbálkozni többször is árufeltöltőnek, pénztárosnak, takarítónak. Esetleg ha van valami nagyobb gyár, be kell menni, hátha vesznek fel betanított munkást.

A külföld, ha nincs ismeretségetek és nincs társaság, amivel kimennétek és nyelvtudásotok sincs, akkor tényleg nem biztos, hogy jó ötlet. De érdeklődjetek ismerősöktől, akik már voltak kint, hogy nem tudnak-e valami lehetőséget, vagy hátha ismernek valakit, aki tud. Mondjuk többen kimenni valami mezőgazdasági munkára, vagy ilyesmi. Hátha találtok valamit!

2013. jan. 24. 11:03
 9/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat, rosszul fogalmaztam! közelebb nincs munkahely???
2013. jan. 24. 11:07
 10/26 anonim ***** válasza:

Patkányméreg! Az a megoldás! Mindenkinek kiosztod egy szendvicsbe, és már is üresek a kecók. Válogathattok is közöttük.

Persze előtte kóstoljátok meg a pároddal, hogy van e hatása. Bevágtok egy egy szendvicset, és megnézitek működik e a méreg. Ha igen lehet kezdeni kiosztani.

2013. jan. 24. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!