Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak h észrevegyen ÚGY?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak h észrevegyen ÚGY?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki azzal a busszal jár reggel mint én. Nagyon tetszik nekem, de szerintem őt én nem érdeklem, mert bejelölt egy közösségi portálon, és bár az msn címem látható nem vett fel =( Tényleg nagyon oda vagyok érte szerintetek mit csináljak?

17/L

2009. aug. 31. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Szemezz vele, mosolyogj rá! Ha visszamosolyog minden alkalommal, vedd fel te msnre! :)
2009. aug. 31. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:

döccenőnél borulj rá öleld picit át, mikor lemászol róla simítsd végig a kezed rajta mosolyogj, mondd hogy bocsi. aztán fáziskésés bemutatkozol, egyeztetitek hogy ki is vagy, megkérdezed ráér e délután (gondolom suli után).

17/F

2009. aug. 31. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
ja izé 2. vok de szerintem az msn-es pasizás/csajozás nem igazán erkölcsös dolog. habár... ma ez már elfogadott:(
2009. aug. 31. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Jaj te második mennyire átlátszó ez a buszon ráborulás... pff.
2009. aug. 31. 21:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Beszélj vele.
2009. aug. 31. 21:39
 6/10 anonim ***** válasza:

21:33 Király vagy

21:35 te meg húzd meg magad

2009. aug. 31. 22:02
 7/10 kolosszus22 ***** válasza:

Az, hogy nem vett fel MSN-re semmit sem jelent, nekem is vannak lányismerőseim ilyen portálokon akik tetszenek, még sem vettem fel mindenkit. Főleg azokat nem akikkel max. köszönőviszonyban vagyok, de komolyabban nem ismerem őket. Szóval ne ebből indulj ki.

22/F

2009. szept. 1. 12:06
 8/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

majd megpróbálok valamit :)

2009. szept. 1. 19:03
 9/10 anonim válasza:
hát..nekem is ez a gondom.. bár én is a helyedben ugy csinálnám h mosolyognék rá. vagy odamennék beszélgetni..
2011. nov. 9. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
lehelj rá
2011. nov. 25. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!