Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja pár ember, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja pár ember, hogy azért nem kell senkinek, mert csúnya? (nemtől függetlenül)

Figyelt kérdés
Amikor nincs olyan,aki senkinek se tetszene.Pl én is,van aki szerint nagyon nem nézek ki jól, és van aki szerint nagyon jól nézek ki.Szerintem nem ezen múlik,lesz-e valakije az embernek.Szerintetek?
2013. jan. 23. 16:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as:

Nagyon érdekes, amit írtál, még nem hallottam erről a "mate choice copying" jelenségről. Esetleg ha vannak hasznos olvasnivalóid ezzel kapcsolatban akkor dobhatnál pár linket. (Én is tudom használni a Google-t, szóval olyanra gondolok, amit te ajánlasz.)

2013. jan. 25. 01:10
 22/23 anonim ***** válasza:
Ja, és ennek a kifejezésnek van magyar megfelelője?
2013. jan. 25. 01:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Jól van mostmár semmi, megtaláltam ezt is, hogy másolt párválasztás. Már találtam jó kis leírásokat is, csak "be voltam indulva", mert még nem hallottam és érdekes a dolog. :)
2013. jan. 25. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!